Πολίτες σε ρόλο αστυνομικών στα Καμένα Βούρλα

Πολίτες σε ρόλο αστυνομικών στα Καμένα Βούρλα

Πολίτες σε ρόλο αστυνομικών στα Καμένα Βούρλα
Τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων το τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά στην περιοχή. Προχθές τα ξημερώματα ρημάξανε κυριολεκτικά, για άλλη μια φορά, ένα από τα κεντρικά περίπτερα, προξένησαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο για να το κλέψουν, ενώ έκαναν δυο ακόμη απόπειρες, σε άλλα αυτοκίνητα.

Tο Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δεν μπορεί να αστυνομεύσει την περιοχή, αφού είναι αποδεκατισμένο. Όπως λέει στο LamiaReport o κ.Καραμανώλης το αστυνομικό τμήμα έχει το μισό προσωπικό από αυτό που προβλέπεται και από αυτό στέλνουν για να καλύψουν ανάγκες στην εξωτερική φύλαξη των φυλακών Δομοκού ή αλλού.

Πώς να βγουν οι υπηρεσίες όταν δεν υπάρχουν αστυνομικοί; Μπορεί τη νύχτα να κάνει βάρδια και να αστυνομεύει όλη την περιοχή ένας αστυνομικός; Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Η μόνη λύση που έχουμε είναι να συγκροτήσουμε άμεσα ομάδες περιφρούρησης για να προστατέψουμε τις οικογένειες μας και τις περιουσίες μας και αυτό σκοπεύω να κάνω…, δήλωσε ο κ. Καραμανώλης.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: