Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότερα από 300 σκυλιά πέθαναν από την πείνα σε καταφύγιο – Προσοχή σκληρές εικόνες

Από τα 485 σκυλιά που έμειναν στο καταφύγιο, μόνο 150 ήταν ακόμα ζωντανά όταν οι εθελοντές μπόρεσαν να επιστρέψουν μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων

Περισσότερα από 300 σκυλιά πέθαναν από την πείνα σε ένα ουκρανικό καταφύγιο ζώων αφού έμειναν εβδομάδες χωρίς φαγητό ή νερό λόγω συνεχών ρωσικών βομβαρδισμών , ανακοίνωσε την Τρίτη φιλοζωική οργάνωση.

Οι εθελοντές στο καταφύγιο στην Μποροντιάνκα αφού κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων έκαναν τη τραγική ανακάλυψη.

«Το καταφύγιο υπέστη πλήγμα στον πόλεμο, αλλά τα ζώα δεν σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς», ανέφερε η UAnimals διευκρινίζοντας πως τα σκυλιά « είχαν φρικτό θάνατο χωρίς φαγητό και νερό, κλεισμένα στα κελιά τους».Πλάνα και που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη φιλοζωική οργάνωση έδειχναν τα πτώματα των σοβαρά υποσιτισμένων σκύλων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Από τα 485 σκυλιά που έμειναν στο καταφύγιο, μόνο 150 ήταν ακόμα ζωντανά όταν οι εθελοντές μπόρεσαν να επιστρέψουν μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, ανέφερε η φιλανθρωπική οργάνωση.

Η πλειονότητα των διασωθέντων σκύλων εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ένας άγνωστος αριθμός πέθανε καθοδόν προς τις ιατρικές εγκαταστάσεις, πρόσθεσε η οργάνωση.

.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: