Ποιος θα είναι ο πιο τοξικός άνθρωπος στη ζωή σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Το να μην έχεις χημεία και να μην τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο, είτε σε φιλικό, επαγγελματικό ή ερωτικό επίπεδο, συμβαίνει αρκετά συχνά και παίρνει ο καθένας τον δρόμο του και στο καλό. Τι συμβαίνει όμως όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με εκείνους τους τοξικούς ανθρώπους που σε γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα και εμπειρίες που σε σημαδεύουν για μια ζωή; (Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο τέλος δε θα ζήσετε «happily ever after», βέβαια)

Ακολουθεί μια κάποια πρόβλεψη για το ζώδιο του ανθρώπου που μπορεί να αποδειχθεί τοξικός για σένα, με βάση τα άτομα που έλκει το δικό σου ζώδιο.

Μετά μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα.

Κριός

Είσαι λίγο παρορμητική, και παρόλο που αυτό είναι γοητευτικό, μπορεί να βγάλει εκτός τροχιάς έναν Παρθένο. Ο Παρθένος είναι πολύ οργανωτικός και έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, οπότε το γεγονός οτι εσύ δεν είσαι και τόσο προβλέψιμη, μπορεί να τον κάνει να σου ασκήσει πολύ σκληρή κριτική.

Ταύρος

Οι Σκορπιοί μπορεί να αποδειχτούν λίγο πιο έντονοι απ” όσο αντέχει η δική σου πρακτική και σταθερή φύση. Στην αρχή η σχέση σας θα είναι διασκεδαστική, αλλά με τον καιρό μπορεί να γίνει αρκετά τοξική.

Δίδυμος

Θέλεις ελευθερία και παιχνίδι, πράγμα που είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά με τον καιρό, ο Σκορπιός θα αναρωτηθεί για το πόσο πιστή είσαι στη σχέση σας και ξέρεις, οι Σκορπιοί γίνονται λίγο πιο drama queens όταν χάσουν την εμπιστοσύνη τους.

Καρκίνος

Ένας Τοξότης που αγαπά την ελευθερία, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο ταίρι για τον Καρκίνο που λατρεύει την συναισθηματική ασφάλεια. Επίσης το γεγονός ότι είναι τόσο ειλικρινής, μπορεί να ρίξει μια δυνατή σφαλιάρα στην ευαισθησία του Καρκίνου.

Λέων

Αγαπάς να είσαι στο κέντρο της προσοχής, οπότε η εργασιομανία του Αιγόκερου δεν είναι και το καλύτερό σου, αφού βάζουν σε προτεραιότητα την καριέρα τους κι εσύ μπορεί να νιώσεις παραμελημένη.

Παρθένος

Μπορεί σeξουαλικά να τα πας υπέροχα με τους Ιχθείς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ταυτόχρονα δε μπορεί να είστε και τοξικοί ο ένας για τον άλλον. Τα ψαράκια ονειροπολούν, ενώ οι Παρθένοι είναι πρακτικοί – δε θα πάει πολύ καλά αυτό.

Ζυγός

Ένας Κριός μπορεί πολύ εύκολα να έρθει και να εκμεταλλευτεί την ευγένεια και την αφοσίωσή σου στη σχέση σας, αφού δεν του αρέσει να συμβιβάζεται, ενώ ο Ζυγός είναι διατεθειμένος να κάνει τις θυσίες του για να επικρατήσει η γαλήνη. Έτσι θα ναι πάντα χαρούμενος ο άλλος, ενώ εσύ δε θα χεις ουσιαστικά λόγο σε τίποτα.

Σκορπιός

Ένας Δίδυμος μπορεί να σε θυμώσει πολύ εύκολα, αφού θεωρείς ότι δεν λέει κάτι ουσιαστικό, ενώ εσύ θες να το πας πιο βαθιά. Ταυτόχρονα θα προκαλεί συνεχώς και τα θέματα εμπιστοσύνης που έχεις, χάρη στον πιο ελεύθερο χαρακτήρα του.

Τοξότης

Θα νιώθεις πως ο Παρθένος σε κρατάει δεμένο, αφού εσύ λατρεύεις την ελευθερία σου κι εκείνος την τάξη και την οργάνωση. Και ξέρεις τι κριτική μπορεί να φέρει αυτό.

Αιγόκερως

Η φιλοδοξία και η αποφασιστικότητά σου μπορεί να βρει πολύ δύσκολο αντίπαλο την ανάγκη του Κριού να είναι νούμερο ένα στα πάντα. Θα γίνεις κακιά και θα τσακώνεστε, αυτό θα γίνει.

Υδροχόος

Το Λιοντάρι μπορεί να σε γοητεύει, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο νάρκισσος και αποζητά την προσοχή που στην περίπτωση που εσύ δεν μπορείς να του τα προσφέρεις, πρέπει να είσαι έτοιμη να ζήσεις ένα δράμα.

Ιχθύς

Περνάς καλά με τον Δίδυμο, γιατί είσαι και οι δύο λάτρεις της διασκέδασης και της δημιουργίας. Μπορεί να έχετε όμως πολλές παρεξηγήσεις μεταξύ σας σε σχέση με τη συναισθηματική σας επικοινωνία.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: