Ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλύσης της υφασμάτινης μάσκας προστασίας;

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλύσης της υφασμάτινης μάσκας προστασίας;

Μετά από σχεδόν δύο μήνες που περάσαμε σε καραντίνα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, ήρθε η στιγμή που επιστρέψαμε σε μια νέα κανονικότητα και τώρα προσπαθούμε να «επαναπρογραμματίσουμε» τις ζωές μας. Βγαίνουμε έξω, συναντάμε αγαπημένα πρόσωπα, επιστρέφουμε δειλά-δειλά στις δουλειές μας, αλλά πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι ο κορονοϊός δεν έχει φύγει και άρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Μέσα σε αυτήν τη νέα κανονικότητα έχει μπει στις ζωές μας και η μάσκα προστασίας. Ένα αξεσουάρ, που θέλουμε πολύ σύντομα να φύγει από την καθημερινότητά μας, αλλά προς το παρόν αποδεικνύεται άκρως απαραίτητο. Διαρκώς ακούμε ειδικούς να εξηγούν πώς πρέπει να φοράμε τις μάσκες και πώς να τις βγάζουμε για να μη μολυνθούμε σε περίπτωση που έχει «κολλήσει» πάνω της κάποιο μικρόβιο. Δεν ξέρουμε, όμως, πώς να την πλένουμε (μιλάμε για την υφασμάτινη μάσκα) σωστά και να την αποστειρώνουμε, ώστε να είναι και πάλι έτοιμη να φορεθεί εκεί όπου χρειάζεται.

Στην ουσία, υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πλύνεις σωστά την πλενόμενη μάσκα- θα τα μάθεις στην παρακάτω gallery-, που ίσως έως τώρα να παρέλειπες καταλήγοντας να μην έχεις μια απόλυτα καθαρή μάσκα στα χέρια σου. Κάνε scroll, λοιπόν, και δες έναν αναλυτικό οδηγό σωστού πλυσίματος της υφασμάτινης μάσκας για να ξέρεις ότι είσαι πάντα ασφαλής!

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα πανωφόρια φορούν οι celebrities τις «φθινοπωρινές» μέρες του καλοκαιριού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: