Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να πλένεις την επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα προσώπου σου; (video)

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να πλένεις την επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα προσώπου σου; (video)

Δες το video και μετά θα μπορείς να τη φοράς παραπάνω από μία φορά.

Εκτός από τις υφασμάτινες, προστατευτικές μάσκες προσώπου, υπάρχουν και οι επαναχρησιμοποιούμενες που είναι από λεπτό βαμβακερό ύφασμα, έχουν ειδικό φίλτρο και μπορείς να τις φοράς παραπάνω από μία φορά αρκεί να τις πλύνεις με τον σωστό τρόπο.

Και αυτός είναι αυτός που θα δεις στο παρακάτω video. Τις συγκεκριμένες face masks δεν τις πλένεις στο χέρι με απλό απορρυπαντικό ρούχων, όπως τις υφασμάτινες. Το σωστό για να μην αλλοιωθεί η προστατευτικότητα του φίλτρου τους και για να κάνουν όντως τη «δουλειά» τους στον αγώνα ενάντια του Covid 19, είναι να τις βάζουμε μέσα σε ένα απλό υφασμάτινο σακουλάκι.

Στη συνέχεια την τοποθετούμε (μαζί με το σακουλάκι στο οποίο την έχουμε «κλείσει» στο πλυντήριο, στο πρόγραμμα με τα ευαίσθητα, μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα μας. Φροντίζουμε να βάζουμε μία μάσκα ανά σακουλάκι και όχι πολλές στο ίδιο. Αφού ολοκληρωθεί η πλύση τη βγάζουμε από εκεί και την απλώνουμε από τα κορδόνια της από ένα μανταλάκι ώστε να στεγνώσει φυσικά. Πάτησε το play, δες αναλυτικά όλη τη διαδικασία και καλή επιτυχία!
 Δέκα ζευγάρια παπούτσια που μπορείς να αποκτήσεις τώρα με έκπτωση και να τα φοράς όλο τον χειμώνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: