Ποιος είναι ο ράπερ της συναυλίας θανάτου στο Τέξας

Οκτώ νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες άφησε πίσω του το μουσικό φεστιβάλ στο Τέξας — Τι δήλωσε ο 30χρονος Τράβις Σκοτ μετά την τραγωδία — Έχει προταθεί συνολικά οκτώ φορές για βραβείο Grammy — Στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες — Περιμένει παιδί με την 24χρονη σύντροφό του Κάιλι Τζένερ

Ο κόσμος πάγωσε, ο ενθουσιασμός έδωσε τη θέση του στη θλίψη και ένα χαρμόσυνο γεγονός που ανέμεναν χιλιάδες, για να χορέψουν στον ρυθμό της ραπ μουσικής, κατέληξε να είναι μια μαύρη μέρα. Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από την τραγωδία της Παρασκευής στο Astroworld Festival, στο Χιούστον, όταν οκτώ παρευρισκόμενοι στη μουσική εκδήλωση σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν, ύστερα από ποδοπάτημα τη στιγμή που βρικόταν στη σκηνή ο ράπερ Τράβις Σκοτ. 

«Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι συνέβη κάτι τέτοιο»: ο διάσημος ράπερ εξέφρασε, αμέσως μετά, την βαθύτατη λύπη και την απογοήτευσή του. Όλα συνέβησαν όταν το πλήθος κατευθύνθηκε προς τη σκηνή, ποδοπατώντας και εγκλωβίζοντας όσους βρίσκονταν στις μπροστινές θέσεις. 

Ο πανικός επισκίασε την εκδήλωση στο συναυλιακό κέντρο και το πάρτι μουσικής μετατράπηκε σε λουτρό αίματος. Τα δημοσιεύματα για την ασύλληπτη τραγωδία πολλά. Πολλοί είναι και εκείνοι που αναρωτιούνται ποιος πραγματικά είναι ο ράπερ, στη συναυλία του οποίου επικράτησε το απόλυτο χάος…

Η προσωπική ζωή και οι διακρίσεις 

Ο 30χρονος Σκοτ είναι ράπερ, τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός από το Χιούστον του Τέξας. Είναι περισσότερο γνωστός για το άλμπουμ του “Astroworld”, το όνομα του οποίου έδωσε και στο ομώνυμο φεστιβάλ.  Τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο της ραπ μουσικής, ενώ έχει συνεργαστεί με γνωστούς μουσικούς, όπως τον Drake, τον Young Thug και άλλους.

Σύντροφός του είναι η 24χρονη Κάιλι Τζένερ, με την οποία περιμένουν παιδί. 

Αγαπημένος καλλιτέχνης του Σκοτ, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, είναι ο ράπερ Κίντ Κάντι. Όσον αφορά στη μουσική διαδρομή του Σκοτ, το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο “Rodeo”, κυκλοφόρησε το 2015, προτού όμως βγει προς τα έξω αυτή η επιτυχία του είχε κυκλοφορήσει σειρά τραγουδιών, όπως τα  “Upper Echelon” και “Mamacita.”

Τα μουσικά άλμπουμ που ακολούθησαν του “Rodeo” ήταν τα “Birds in the Trap Sing McKnight” και “Astroworld.”

Σταθμός στην καριέρα του θεωρήθηκε το “Astroworld” που χάρισε στον Σκοτ σειρά υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Grammy, ανάμεσα στις οποίες και η υποψηφιότητα για το καλύτερο ραπ άλμπουμ και για το καλύτερο ραπ τραγούδι. Έχει προταθεί, συνολικά, στη διάρκεια της καριέρας του, οκτώ φορές για βραβείο Grammy. 



Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια, ο ράπερ έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το 2021 το τέταρτο εγχείρημά του, με τίτλο “Utopia”. Την ημέρα της τραγωδίας, ο Σκοτ κυκλοφόρησε δύο τραγούδια, τα  “Escape Plan” και “Mafia.”

Σημειώνεται ότι το 2020, λόγω επέλασης της πανδημίας, το φεστιβάλ Astroworld ακυρώθηκε και μεταδόθηκε διαδικτυακά. 

Δεν γνωρίζουν, όμως πολλοί, ότι και τον Νοέμβριο του 2019 τρεις άνθρωποι είχαν ποδοπατηθεί και τραυματιστεί στο Astroworld Festival.



.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: