Ποιον διάσημο τηλεοπτικό χαρακτήρα σου θυμίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το νέο της στυλιστικό φετίχ;

Η «Blair Waldorf» (aka Leighton Meester) ήταν το αντίπαλο δέος της «Serena van der Woodsen» (aka Blake Lively) σε μία από τις πιο εμβληματικές τηλεοπτικές σειρές των 00s, στο «Gossip Girl». Ήταν η κοπέλα με το classy, preppy look που λάτρευε τα στενά, midi φορέματα, τα ταγιέρ, τα tweed παλτό και τα buttoned-up πουκάμισα! Αυτό όμως που την χαρακτήριζε ήταν οι κορδέλες που φορούσε στα μαλλιά της σχεδόν με όλα της τα σύνολα.

Από ότι φαίνεται, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έβλεπε τη σειρά και είχε διαλέξει και αγαπημένο ρόλο… ο οποίος δεν ήταν η ξανθιά, boho cool Serena, αλλά η μελαχρινή, ultra chic Blair. Tον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε να ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, τις οποίες θα βρεις και στην παρακάτω gallery, και να φορέα συνέχεια κορδέλες στα μαλλιά της. Tον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε να ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, τις οποίες θα βρεις και στην παρακάτω gallery, και να φορέα συνέχεια κορδέλες στα μαλλιά της. Σε μπεζ, μοβ και γαλάζιες αποχρώσεις, το γνωστό μοντέλο φαίνεται ότι έχει μεγάλη γκάμα σε ό,τι αφορά τα headbands και τα συνδυάζει τόσο με casual όσο και με πιο βραδινά σύνολα. Αυτό το girly αξεσουάρ δίνει ένα twist σε κάθε της look και μας βάζει και εμάς στον πειρασμό να το εντάξουμε στα ανοιξιάτικα outfits μας. Eυχαριστούμε Ηλιάνα για την έμπνευση.
Δες επίσης: H Κate Middleton αποχωρίστηκε το αγαπημένο της μπλε χρώμα για μία πιο τολμηρή επιλογή

Ποιον διάσημο τηλεοπτικό χαρακτήρα σου θυμίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το νέο της στυλιστικό φετίχ;Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: