Ποιοι βρίσκονται πίσω από την συνεχή προβολή της Προέδρου της Δημοκρατίας στα social media

Με την ορκωμοσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα η Προεδρία της Δημοκρατίας απέκτησε για πρώτη φορά ένα σύγχρονο επικοινωνιακό επιτελείο ανάλογο αυτών του εξωτερικού.

Καταρχάς για πρώτη φορά αρχηγός του ελληνικού κράτους κινείται τόσο δραστήρια στα social media.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook (τον οποίο χειρίζεται πολλές φορές η ίδια), η ένοικος της Ηρώδου Αττικού από τον περασμένο μήνα έχει αποκτήσει και λογαριασμό στο Twitter όπου ανεβαίνουν οι σημαντικότερες δηλώσεις της αλλά και στο Instagram μέσω του οποίου αναρτώνται φωτογραφίες από τις διάφορες δημόσιες παρουσίες της. Επίσης ανανεώθηκε πλήρως η ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ιθύνων νους πίσω από την επικοινωνιακή επίθεση της κ. Σακελλαροπούλου είναι καταρχάς ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Προεδρίας και δημοσιογράφος, Σήφης Πολυμίλης που πλαισιώνεται από μια ομάδα ατόμων που έχουν μια σύγχρονη αντίληψη του τρόπου προβολής όπως είναι ο νεαρός Άγγελος Κίσσας που χειρίζεται τα social media και οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Οικονομάκου και Σοφία Βαστάκη που προέρχεται από το «Ποτάμι».

Παράλληλα λόγο άμισθης συμβούλου επικοινωνίας για τα νέα μέσα έχει επίσης η Ρόζα Μόνου, διευθύντρια του τομέα Εταιρικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων του Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: