Ποιοι συνελήφθησαν για κλοπές το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Φώτο αρχείου

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών, για περιπτώσεις ληστείας, κλοπών και απόπειρας κλοπής.        

Συγκεκριμένα:

  • Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. πρώτες πρωινές ώρες χθες (02-12-2016), στους Αμπελόκηπους, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ηλικίας 37 και 34 ετών, διότι προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να διαρρήξουν κατάστημα της περιοχής. Στην κατοχή τους είχαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.
  • Απογευματινές ώρες χθες (02-12-2016), στην Άνω Πόλη, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 29χρονο άντρα και μία γυναίκα 21 ετών, οι οποίοι αφού διέρρηξαν μονοκατοικία της περιοχής, αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα αντικείμενα.
  • Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που περιπολούσε στο κέντρο πόλης, συνέλαβε 51χρονο αλλοδαπό, καθώς αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από κατάστημα της περιοχής.

Πέραν των αυτόφωρων συλλήψεων, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών και ληστείας που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δικογραφίες. Συγκεκριμένα:

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

  • 36χρονου ομογενή, ο οποίος το Νοέμβριο του 2016, αφού διέρρηξε κατάστημα στην περιοχή της Τούμπας, αφαίρεσε από το εσωτερικό του (150) ευρώ.
  • 17χρονου ημεδαπού, καθώς αρχές Νοεμβρίου του 2016, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο 51χρονης γυναίκας.
  • 53χρονου ημεδαπού, διότι τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, αφαίρεσε το πορτοφόλι ηλικιωμένης γυναίκας που περιείχε (300) ευρώ.
  • 27χρονου αλλοδαπού και 30χρονης ημεδαπής, οι οποίοι το Νοέμβριο του 2016, αφαίρεσαν από τη σύνοικό τους διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Αύγουστο του 2013, μαζί με συνεργό του, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από πεζή, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό. Τέλος, η συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Μηχανιώνας, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων δράστη κλοπής που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2016. Πρόκειται για 58χρονη ημεδαπή, η οποία αφού εισήλθε σε φαρμακείο, αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα προιόντα.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: