Ποιοι παίρνουν το εισιτήριο για τη Γαλλία -Συναρπαστικές μάχες στο φινάλε του IAME Series Greece

Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Kartodromo όπου έγινε ο τρίτος και τελευταίος αγώνας για τη φετινή σεζόν του IAME Series Greece, χόρτασαν θέαμα. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος. Οι 30 αγωνιζόμενοι έδωσαν συναρπαστικές μάχες, με στόχο τη νίκη και τον τίτλο στις επί μέρους κατηγορίες.


Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους  προκειμένου να διακριθούν και να κερδίσουν τα οκτώ  εισιτήρια της πρόκρισης για τους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series .


X30 MINI Τουμπακάς

Οι οκτώ νικητές θα τρέξουν στην πίστα karting Le Mans τον Οκτώβριο στη Γαλλία.

Οι μονομαχίες είχαν ενδιαφέρον και στις τέσσερις κατηγορίες του αγώνα που συνδιοργανώθηκε από τα αθλητικά σωματεία «Artemis Auto Club» και «Α.Λ.Α.».


X30 SENIOR Ντάφος

Οι φίλοι των αγώνων καρτ έδωσαν από νωρίς το πρωί το παρόν τους στην πίστα των Αφιδνών.


X30 MINI A

Στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών), ο Λευτέρης Τουμπακάς (#11, SpeedForce, LN Kart) επικράτησε ανάμεσα στους 13 συμμετέχοντες, με δεύτερο τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο (#99, Maitos Kosmic Kart, Kosmic) και τρίτο τον Αντώνη Βούρο (#27, Galaxy Motorsports-Parolin) που όμως συγκέντρωσε αρκετούς βαθμούς ώστε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο της κατηγορίας.


X30 MINI B

Στην Κλάση X30 MINI B, πίσω από τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο (#99, Maitos Kosmic Kart, Kosmic) πλασαρίστηκαν οι Αλέξανδρος Ηλιόπουλος (#98, Ηλιόπουλος Γιώργος-FA) και ο Έκτορας Τσέντας (#64, Zorri Motorsport Birelart-Birelart) που με προίκα τις εμφανίσεις του στους δύο προηγούμενους γύρους του πρωταθλήματος, είναι ο Επαθλούχος του 2022.

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (#126, Praga Zahos Karting, Praga) έκλεισε με στιλ μία χρονιά στην οποία κυριάρχησε – τσεκάροντας το εισιτήριο για τη Γαλλία. Τον πλαισίωσαν στο βάθρο οι Μανώλης Λιουδάκης (#129, SpeedForce, Exprit) και Στυλιανός Κολοβός (#138, Kaitatzis Racing, Tony Kart).


X30 SENIOR

Στην κατηγορία X30 SENIOR (από 14 ετών), στο βάθρο στην τελική μάχη της σεζόν βρέθηκαν ο Στυλιανός Πετρίσης (#225, SpeedForce, LN Kart) ο Χρήστος Οικονόμου (#216, Maitos Kosmic Kart Racing, Kosmic) και ο Γιάννης Δήμος (#222, Kaitatzis Racing, Kart Republic). Όμως είναι ο Γιάννης Ντάφος (#234, Praga Zahos Karting, Praga) ο Επαθλούχος της κατηγορίας φέτος.


X30 MASTER

Τέλος, στην X30 MASTER (που είναι αφιερωμένη σε αθλητές άνω των 30 ετών) επικράτησε ο Παύλος Ξυνός (#320, Zorri Motorsport Birelart, Birelart) με τους Στέλιο Χαλδαίο (#352, Χαλδαίος Στέλιος, FA) και Αλέξανδρο Καψή (#350, KR Bouriotis, Kart Republic) να τον πλαισιώνουν στο βάθρο. Όμως και εδώ, ο Επαθλούχος του 2022 δεν ήταν στο Top-3 του συγκεκριμένου αγώνα κι αυτός ήταν ο Γιάννης Τανής (#321, Praga Zahos Karting-Praga).

Οι οκτώ νικητές θα πρέπει να προετοιμασθούν σωστά για τους Παγκόσμιους Τελικούς  τον Οκτώβριο.

Ποιοι παίρνουν το εισιτήριο για τη Γαλλία -Συναρπαστικές μάχες στο φινάλε του IAME Series Greece gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: