Ποιοι είναι οι τρεις δραπέτες της Διεύθυνσης Μεταγωγών

Οπλισμένοι και ιδιαίτερα επικίνδυνοι κακοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει σε γνωστές εγκληματικές υποθέσεις είναι οι τρεις Αλβανοί δραπέτες που καταζητούνται ακόμα από τις Αρχές, μετά την κινηματογραφική απόδραση που έγινε λίγο μετά τις 03:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας από το κτίριο της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Ο ένας από τους τρεις δραπέτες ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία και πιο συγκεκριμένα για τη δολοφονία του ενός νεαρού σεφ στην Καισαριανή τον Ιούνιο του 2012. Μαζί με τους συνεργούς του είχαν προσπαθήσει να του κλέψουν το αυτοκίνητο στην πυλωτή της πολυκατοικίας του. Ο δράστης είχε συλληφθεί τότε στην Κύπρο.

Ο δεύτερος από τους δραπέτες, 35 ετών, έγινε γνωστός από τη ληστεία, τον Απρίλιο του 2018, στη βίλα του Λευτέρη Πανταζή στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Τότε, μαζί με μέλη της σπείρας είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς και είχαν κλέψει χρηματικό ποσό και τη συλλογή με ακριβά ρολόγια του κ. Πανταζή.

Ο τρίτος δραπέτης που καταζητείται συμμετείχε στη μεγάλη συμπλοκή στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με τον έναν νεκρό και τους επτά τραυματίες. Είναι υπόδικος για απόπειρα ληστείας και οπλοφορία, ενώ φέρεται να ανήκει στην ομάδα γνωστού «νονού» της αθηναϊκής νύχτας, ο οποίος είχε γίνει στόχος αποτυχημένου «συμβολαίου θανάτου».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: