Ποιο είναι το κορίτσι της φωτογραφίας που απέκτησε τίτλους ευγενείας, αγαπήθηκε από όλους εκτός από τον σύζυγό της

Γεννήθηκε σε μία αριστοκρατική έπαυλη, όπου οι νταντάδες και οι υπηρέτες είχαν πολλή περισσότερη επαφή με τα παιδιά, απ’ ότι οι γονείς.

Μεγαλώνοντας, ο καλύτερος της φίλος ήταν ο μικρότερος αδερφός της, με τον οποίο συνεργαζόταν για κάθε σκανδαλιά που σκαρφιζόταν.

Ήταν ένα ζωηρό, χαμογελαστό κορίτσι και η αδυναμία όλης τις οικογένειας.

Στο σχολείο αποδείχτηκε πολύ μέτρια μαθήτρια, αλλά εξαιρετικά ταλαντούχα στην κολύμβηση και τον χορό.

Αν και ντροπαλή, της άρεσε να επιδεικνύει τα ταλέντα της και συχνά προκαλούσε συμμαθήτριες της να συναγωνιστούν στο κολύμπι.

Οι σχολικές εξετάσεις βέβαια ήταν μία άσχημη εμπειρία, καθώς απέτυχε στις περισσότερες.

Η ακαδημαϊκή αποτυχία δεν φάνηκε να επηρεάζει τη ζωή της, καθώς άρχισε να ασχολείται με την φροντίδα υπερηλίκων, ασθενών και μικρών παιδιών.

Είχε αποφασίσει ότι αυτό θα ήταν το μελλοντικό της επάγγελμα.

Το 1980 βρήκε δουλειά σε νηπιαγωγείο, όπου εντυπωσίασε τους εργοδότες της με την άνεση που είχε με τα μικρά παιδιά.

Η καριέρα της ήταν βραχύβια, καθώς παντρεύτηκε το 1981 και αφιερώθηκε στην οικογενειακή ζωή.

Βέβαια η καθημερινότητά της δεν είχε καμία σχέση αυτή των περισσότερων ανθρώπων.

Η διασημότητα και ο τίτλος ευγενείας του συζύγου της σήμαινε ότι και η ίδια έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα παγκοσμίως.

Φωτογράφοι την ακολουθούσαν παντού και κάθε κίνησή της έβγαινε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Αν και μεγάλος μέρος του δημόσιου βίου της ήταν οι φιλανθρωπίες, τα ΜΜΕ προτιμούσαν να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, που κάθε άλλο παρά βαρετή ήταν.

Οι απιστίες του συζύγου της, καθώς και οι δικές της, ήταν από τα πιο πολυδιαβασμένα ερωτικά σκάνδαλα της δεκαετίας.

Οι άσχημη συζυγική ζωή έγινε γνωστή, όταν βγήκε η ίδια στην τηλεόραση και μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα του γάμου της.

Ο κόσμος τη λάτρευε, αλλά η οικογένεια του άνδρα της την αντιπαθούσε. Η συνέντευξή της όμως, προκάλεσε τη συμπάθεια των θεατών, που έτσι και αλλιώς την αγαπούσαν, επειδή είχε μια μοναδική ικανότητα να γίνεται συμπαθής.

Δεν υπήρχαν αρνητικά σχόλια, ούτε όταν φωτογραφήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο να περνά τις καλοκαιρινές διακοπές με τον εραστή της, όταν πια ο γάμος της είχε διαλυθεί οριστικά και αμετάκλητα. Δυστυχώς, λίγο καιρό αργότερα, οι διακοπές τελείωσαν οριστικά.

Ο οδηγός της, στην προσπάθειά του να αποφύγει τους φωτογράφους που τους ακολουθούσαν, συγκρούστηκε στον τοίχο μιας σήραγγας στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να πεθάνουν όλοι οι επιβαίνοντες.
Χιλιάδες παρευρέθηκαν στην κηδεία της και εκατομμύρια την παρακολούθησαν από την τηλεόραση σαν να ήταν ένα ακόμη τηλεοπτικό σώου.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η Λαίδη Νταϊάνα.

Πηγή: mixanitouxronou.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: