Ποινική δίωξη των μελών του Ρουβίκωνα ζητά ο γιατρός με το φακελάκι

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μελών του Ρουβίκωνα, που έκαναν εισέβαλαν στο γραφείο του ζητά ο γιατρός που φέρεται ότι έπαιρνε «φακελάκι» από καρκινοπαθή.

Ο 50χρονος γιατρός δέχθηκε δύο χαστούκια από μέλος του Ρουβίκωνα, ενώ ένα άλλο μέλος τον απείλησε ότι «την επόμενη φορά θα σε πετάξουμε από το παράθυρο». Παράλληλα έσπασαν το γραφείο του.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για την ταυτοποίηση των προσώπων που εμφανίζονται στο βίντεο της εισβολής, με στόχο να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο γιατρός και καθηγητής χειρουργικής είχε συλληφθεί από τις Αρχές μετά από καταγγελίες ότι ζητούσε χρήματα από 40χρονο καρκινοπαθή. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση προχώρησε σε νέες απειλές ππρος επίορκους γιατρούς. Στη σελίδα του στο Facebook έγραψε «ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ» αναρτώντας το βίντεο από την επίθεση στο ιατρείο, όπου τα μέλη του Ρουβίκωνα φώναζαν στον 50χρονο.

«Μην τυχόν και πεις τίποτα» του φώναζαν, ενώ φεύγοντας έσπασαν πίσω τους αντικείμενα αποκαλώντας τον «ξεφτίλα» και «παλιοαλήτη».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: