Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στον Βόλο

Για συναινετική σeξουαλική συνεύρεση της κοπέλας και με τους δύο έκαναν λόγο οι φερόμενοι ως δράστες στην απολογία τους

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου σε δύο νεαρούς άνδρες 22 και 24 ετών από τη Λάρισα, μετά την καταγγελία που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα μία 20χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με το thepresident.gr, το καλοκαίρι η νεαρή δήλωσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν. Σύμφωνα με τα όσα είπε η 20χρονη είχε βγει με μία φίλη της και δύο αγόρια. Όταν η φίλη αποχώρησε για το σπίτι της, εκείνη δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο σπίτι οι δύο νεαροί άνδρες. Όμως, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Στην απολογία τους οι δύο νεαροί παραδέχτηκαν οτι συνευρέθηκαν eρωτικά με την κοπέλα, αλλά μόνο με τη συναίνεσή της. Συγκεκριμένα είπαν οτι γνώρισαν τις κοπέλες μέσω Instagram και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο. Όπως ισχυρίστηκαν, το πρώτο ραντεβού πήγε καλά κι έτσι κανόνισαν να ξαναβρεθούν. Μετά το δεύτερο ραντεβού η μία από τις δύο κοπέλες (η καταγγέλλουσα) επιβιβάστηκε στο ΙΧ όχημά τους και οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε ερημικό μέρος. Εκεί, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των νεαρών, έπαιξαν «Θάρρος ή Αλήθεια» και κατόπιν η κοπέλα συνευρέθηκε συναινετικά αρχικά με τον έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ύστερα με τον δεύτερο έξω από το όχημα. Ως επιχείρημα για το γεγονός ότι υπήρχε συναίνεση, οι φερόμενοι ως δράστες προσέφεραν στην ανάκριση μηνύματα της 20χρονης αμέσως μετά το καταγγελόμενο συμβάν.

Στους δύο νεαρούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινό και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό ρόλο της μη εξόδου από τη χώρα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: