Ποινή φυλάκισης επτά μηνών στον Ανδρέα Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος

Με ποινή 7μηνης φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής και συνθέτης βρέθηκε στο εδώλιο με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος. Τι πραγματικά συνέβη; 

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει καθημερινή εφημερίδα το ρεύμα ήταν αξίας 1.330 ευρώ και με τους τόκους έφτασε τα 1.700, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έχοντας… πειράξει το ρολόι, ο παρουσιαστής φέρεται να μην πλήρωνε τους λογαριασμούς για τους τελευταίους 16 μήνες.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ΄ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παραπάνω ποσό που καλούταν να πληρώσει ο παρουσιαστής υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες. Το αποτέλεσμα ήταν η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια και να τιμωρήθηκε τελικά ο παρουσιαστής. Η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλεται από την κλοπή, σύμφωνα με την ίδια πηγή. 

Πηγή: iefimerida.gr 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: