Ποιες είναι οι τιμές του ολοκαίνουργιου SKODA SCALA: Simply Amazing!

Αν και το νέο SKODA SCALA , το μοντέλο που αντιπροσωπεύει τη θεαματική είσοδο της SKODA στην κατηγορία των πεντάθυρων hatchback, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, η ελληνική εταιρία ξεκίνησε ήδη τις παραγγελίες. Το SKODA SCALA θα προσφέρεται σε 3 εκδόσεις, με εντυπωσιακό για την κατηγορία επίπεδο εξοπλισμού. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής  στην έκδοση ACTIVE, με τον κινητήρα 1.0 TSI 95PS είναι  14.880 ευρώ. Οι διαθέσιμες  εκδόσεις AMBITION και STYLE, θα είναι με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.

Το νέο SCALA που η  SKODA λάνσαρε πανευρωπαϊκά στα πεντάθυρα hatchback έχει σλόγκαν Simply Surprising. Έτσι η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του γκρουπ της VW ,δίνει  έμφαση στα πρωτόγνωρα δυναμικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που φέρνει το νέο αυτοκίνητο στην κατηγορία.

Το αυτοκίνητο που προσφέρεται στη δελεαστική  τιμή των 14.880 ευρώ στην έκδοση εξοπλισμού  ACTIVE «φοράει» TSI κινητήρα βενζίνης του Group, των 1.000 κ.εκ. με ισχύ 95 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5-σχέσεων.

Αν και πρόκειται για την εισαγωγική έκδοση του μοντέλου, η ACTIVE έχει πλουσιότατο εξοπλισμό. Ενδεικτικά, ανάμεσα σε άλλα, αξίζει να αναφερθούν τα εξής στοιχεία:

  • Αερόσακοι οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί εμπρός & κεφαλής τύπου κουρτίνας
  • Μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου «FRONT ASSIST» με “City Emergency Brake” (αυτόματη πέδηση) και “Pedestrian Protection” (σύστημα αναγνώρισης πεζών)
  • Σύστημα διατήρησης λωρίδας «LANE ASSIST»
  • Σύστημα αυτόματης ειδοποίησης ατυχήματος e-call & υπηρεσίες πρόληψης
  • LED φώτα ημέρας & πορείας, LED φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες και πίσω φώτα LED
  • Κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
  • Air conditioning με φίλτρο γύρης
  • Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας
  • Ηχοσύστημα Πολυμέσων «SWING» με οθόνη αφής 6,5″ HD + σύνδεση μέσω BLUETOOTH
  • Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας

Το SKODA SCALA προσφέρεται και στις πιο πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις AMBITION και STYLE.

Η  AMBITION διαθέτει επιπλέον της ACTIVE, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια ηχοσυστήματος & ανοικτής συνομιλίας τηλεφώνου, ζάντες αλουμινίου 16” και προβολείς ομίχλης.

Στην κορυφαία από επίπεδο εξοπλισμού έκδοση STYLE, περιλαμβάνονται επιπλέον των προηγουμένων πίσω φώτα “Top LED” με δυναμικά φλας, το πακέτο «Image» το οποίο περιλαμβάνει το επιμηκυμένο πίσω τζάμι με αεροτομή και μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 17”, sport δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια ηχοσυστήματος & ανοικτής συνομιλίας τηλεφώνου, κεντρικό κλείδωμα θυρών με σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης χωρίς το κλειδί (ΚESSY), «CLIMATRONIC» — ηλεκτρονικά ελεγχόμενος 2-ζωνικός κλιματισμός με αισθητήρα υγρασίας, αισθητήρα βροχής & λειτουργίας φώτων, σκούρα πίσω τζάμια (SUNSET) και πολλά άλλα.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας κ. Ανδρέας Χαλμπές, κατάφερε να πετύχει για το καινούργιο μοντέλο δελεαστικές τιμές.

Οι προτεινόμενες τιμές των πλέον αντιπροσωπευτικών εκδόσεων του νέου SKODA SCALA διαμορφώνονται ως εξής:

 

 

SCALA ACTIVE 1.0 TSI 95PS€ 14.880
SCALA AMBITION 1.0 TSI 95PS€ 16.380
SCALA STYLE 1.0 TSI 95PS€ 17.380
SCALA AMBITION 1.0 TSI 116PS€ 17.380
SCALA STYLE 1.0 TSI 116PS€ 18.780
SCALA ACTIVE 1.0 TSI 116PS DSG€ 17.470
SCALA AMBITION 1.0 TSI 116PS DSG€ 19.480
SCALA STYLE 1.0 TSI 116PS DSG€ 20.480
SCALA AMBITION 1.5 TSI 150PS DSG€ 20.480
SCALA STYLE 1.5 TSI 150PS DSG€ 21.480
SCALA AMBITION 1.6 TDI 116PS DSG€ 21.480
SCALA STYLE 1.6 TDI 116PS DSG€ 21.970

 

Ποιες είναι οι τιμές του ολοκαίνουργιου SKODA SCALA: Simply Amazing! gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: