Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Παρά την έκκληση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) για απεργία του εμπορικού κόσμου σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου, αρκετά είναι τα καταστήματα που έχουν ανοίξει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Τα καταστήματα αυτά είναι τα πολυκαταστήματα και οι εμπορικές αλυσίδες της πόλης – και στο κέντρο -, τα εμπορικά κέντρα όπως το One Salonica και το Cosmos και αρκετά σούπερ μάρκετ. Υπενθυμίζεται ότι κανονικά την Κυριακή τα καταστήματα είναι ανοιχτά, καθώς πρόκειται για την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 8 Μαΐου.

Ωστόσο, οι μικρομεσαίοι έμποροι και οι επαγγελματοβιοτέχνες κατέβασαν ρολά και για την Εργατική Πρωτομαγιά, αλλά κυρίως κατά της ψήφισης του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου. Τα μεγάλα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα ενώ τα σούπερ μάρκετ από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα. Κάποια θα μείνουν και ως τις 6.  Τα σούπερ μάρκετ που είναι ανοιχτά θα είναι τα Carrefour, LIDL, κάποια καταστήματα Μασούτη και τα Market In

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: