Ποια είναι η νέα τιμή του νέου Volkswagen Polo

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ελλάδα, είναι το VW Polo. Το προτιμούν αυτοί που κινούνται κυρίως στις μεγαλουπόλεις. Αλλά και στο ταξίδι το νέο Polo με τον «χιλιάρη» βενζινοκινητήρα μια χαρά πάει.

Ο «χιλιάρης» βενζινοκινητήρας της συγκεκριμένης έκδοσης ανήκει στην κατηγορία κινητήρων EVO, της Volkswagen. Προσφέρει για πρώτη φορά στο Polo τεχνολογία που έχει παρουσιάσει η μάρκα σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Το αποτέλεσμα είναι «σπιρτάδα» και καλύτερες επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Χαρακτηριστικά, ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 80 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή τα 95 Nm στις 3.000 σ.α.λ.

«Φοράει» μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, στην έκδοση Trendline και θεωρείται ιδιαίτερα οικονομικός αφού η επίσημη εργοστασιακή μέτρηση «έγραψε» μέση κατανάλωση  4,8 λ./100χλμ.

Το νέο Volkswagen Polo, με τον κινητήρα 1.0 MPI EVO 80PS θα είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 12.950 ευρώ  για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων. Προσφέρεται και δυνατότητα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 ευρώ.

 

Ποια είναι η νέα τιμή του νέου Volkswagen Polo gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: