Ποια Αγγελάκια της Victoria's Secret φόρεσαν Celia Kritharioti Couture;

Για μια ακόμη χρονιά τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Victoria’s Secret Fashion Show, με τα αγγελάκια να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη Νέα Υόρκη στους ρυθμούς των μουσικών καλεσμένων τους!  Μπορεί τα φτερά των αγγέλων να εντυπωσιάζουν κάθε φορά, αλλά αυτό που όλοι αναμένουν είναι οι εμφανίσεις στο VS after party με δύο από τους αγγέλους να ξεχωρίζουν για τις επιλογές τους!
Ο λόγος για τις Cindy Bruna και τη Ming XI, οι οποίες επέλεξαν αστραφτερές δημιουργίες του ελληνικού οίκου Celia Kritharioti Couture για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου. Οι εμφανίσεις τους αναφέρθηκαν στα μεγαλύτερα site μόδας όπως Marie Claire USA, Vogue USA, Vogue Paris, Vogue Australia, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle USA, Harpers Bazaar USA.
Η Cindy Bruna επέλεξε ένα βραδινό φόρεμα με διαφάνεια, από γαλλικό μεταξωτό τούλι, κεντημένο στο χέρι με παγιέτες και κρύσταλλα Swarowski. Το look ολοκλήρωναν τα επίσης κεντημένα στο χέρι δαντελωτά ankle boots. Το top model εκτός από τους παρευρισκόμενους, εντυπωσίασε και τους ακόλουθους της Vogue Paris, της οποία το Instagram είχε αναλάβει τόσο κατά τη διάρκεια του show, όσο και για το after party.
Ποια Αγγελάκια της Victoria's Secret φόρεσαν Celia Kritharioti Couture;
Cindy Bruna
Η Ming XI σε αντίθεση με τη Bruna, επέλεξε μια mini δημιουργία από δαντέλα με λαμινέτο, κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski και ασορτί μπότες με απλικαρισμένη δαντέλα, επίσης κεντημένες με Swarovski. Για τα δυο top models δεν ήταν η πρώτη τους φορά που εντυπωσίαζαν με δημιουργίες του ελληνικού οίκου καθώς η μελαχρινή καλλονή Cindy Bruna έχει εμφανιστεί ξανά με Celia Kritharioti Couture στις Κάννες, ενώ η Ming XI σε party του περιοδικού Grazia China! Ο διεθνώς αναγνωρισμένος οίκος επιλέγεται από πολλά μοντέλα και stars στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί ή σε λαμπερές εκδηλώσεις, καθώς οι δημιουργίες του κάθε φορά εξυμνεί το γυναικείο σώμα και τη θηλυκότητα.
Δες επίσης: Aυτό το άνετο trend είναι και πάλι της μόδας και πολύ το απολαμβάνουμε
Ποια Αγγελάκια της Victoria's Secret φόρεσαν Celia Kritharioti Couture;
Ming XI

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: