Ποδηλάτης παραβίαζε κερματοδέκτες σε περίπτερα!

Ο δράστης κινούνταν στην πόλη με ποδήλατο τις πρώτες πρωινές ώρες, αναζητώντας κερματοδέκτες ηλεκτρικών παιχνιδομηχανών

«Μηνιάτικο» που θα ζήλευαν στις μέρες μας ακόμη και οι καλύτερα αμειβόμενοι εργαζόμενοι έβγαλε ένας 33χρονος Έλληνας από τις διαρρήξεις στους κερματοδέκτες ηλεκτρικών παιχνιδομηχανών, τις οποίες έβρισκε έξω από περίπτερα στη Λάρισα! 

Ο δράστης κινούνταν στην πόλη με ποδήλατο τις πρώτες πρωινές ώρες, αναζητώντας τα μηχανήματα που θα παραβίαζε με ένα κατσαβίδι. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τον είδαν τη στιγμή που επιχειρούσε μια ακόμη διάρρηξη, αλλά πρόλαβε να διαφύγει με το ποδήλατο. 

Όμως, λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς που είχαν ενημερωθεί από τους συναδέλφους τους να κινείται σε άλλο σημείο της Λάρισας με το ποδήλατο και ακινητοποιήθηκε παρά την αντίσταση που προέβαλε. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, κατασχέθηκαν το κατσαβίδι και ένα ζευγάρι γάντια που βρέθηκαν πάνω του, αλλά και το ποδήλατο που ερευνάται αν είναι κλεμμένο. 

Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι, από τις 6 Απριλίου, ο 33χρονος είχε διαρρήξει άλλες οκτώ παιχνιδομηχανές και είχε αποπειραθεί να παραβιάσει άλλες δυο. Όσο για τη λεία του, έφτανε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.518 ευρώ, ενώ άρπαξε και ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα  προϊόντα συνολικής αξίας 2.370 ευρώ! Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: