«Ποντικοί» χτύπησαν εννέα καφετέριες και μπαρ στο Βόλο

Έμπαιναν ως πελάτες και άρπαζαν τις εισπράξεις από τα ταμεία 

Όταν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, έμπαιναν ως πελάτες και άρπαζαν τις εισπράξεις από τα ταμεία ένας 35χρονος μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του. Αν τα έβρισκαν κλειστά, όμως, δεν δίσταζαν να τα διαρρήξουν.

Η δράση τους, που περιλαμβάνει συνολικά εννέα κλοπές, εξιχνιάστηκε όταν ο 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από άνδρες της Ασφάλειας. Το ίδιο πρωί, μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται, είχαν αρπάξει 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή μιας καφετέριας. Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι, από τις 19 ως τις 31 Οκτωβρίου είχαν κάνει άλλες κλοπές και διαρρήξεις με λεία μετρητά ύψους 1.230 ευρώ, δυο ασημένιες αλυσίδες λαιμού με σταυρό, δυο φορητούς υπολογιστές, ένα tablet, έξι κινητά, τρεις ενισχυτές, τρία ηχεία το ένα με ενισχυτή, ένα dimmer pack, πέντε μπουκάλια αλκοολούχου ποτού, δυο καταγραφικά κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης και μια τηλεόραση.

Στο σπίτι του 35χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν τον ένα φορητό υπολογιστή, το tablet, τις δυο αλυσίδες, τις πέντε φιάλες αλκοολούχου ποτού, έναν ταξιδιωτικό σάκο, ένα σακίδιο πλάτης, δυο μπλούζες και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε στον ίδιο και τον αναζητούμενο δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: