Πνιγμοί ηλικιωμένων σε Σαλαμίνα, Πρέβεζα, Χαλκιδική και Βόλο

Νεκροί ανασύρθηκαν χθες τέσσερις ηλικιωμένοι απο τις θαλάσσιες περιοχές της Σαλαμίνας, της Πρεβεζάς, της Χαλκιδικής και του Βόλου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή ”ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ” ν. Σαλαμίνας, 80χρονος ημεδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Την ίδια ώρα το λιμενικό ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του 87χρονο ημεδαπό από την θαλάσσια περιοχή ”ΛΟΥΤΡΑ” Κυανής Ακτής Πρέβεζας, ο οποίος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Νεκρή ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή ”ΛΙΒΡΟΧΙΟ” Αγίου Νικολάου του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής και 74χρονη αλλοδαπή. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς.

Νωρίτερα  χθες το πρωί νεκρός είχε ανασυρθεί και ένας 79χρονος ημεδαπός από παραλία του Βόλου Ν. Μαγνησίας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: