"Πλημμύρισε" από κόσμο το Μουσείο της Ακρόπολης για την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων – Δείτε φωτογραφίες

Τα εκθέματα από την πολιτιστική μας κληρονομιά φωτίζονται από το «ματωμένο» φεγγάρι της έκλειψης δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό για τους επισκέπτες κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως

«Μια βραδινή βόλτα στην ιστορία μέσα από τα επιβλητικά μνημεία του Παρθενώνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα όσοι επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης το οποίο συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων.

Ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου γέμισε με επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη που επέλεξαν την πλέον ιστορική πλευρά της Αθήνας για να απολαύσουν το ανοιξιάτικο φεγγάρι.

Το Μουσείο της Ακρόπολης θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό μέχρι τα μεσάνυχτα ενώ οι Αθηναίοι και οι ξένοι τουρίστες έχουν ελεύθερη είσοδο στο χώρο από τις 8 το βράδυ.

Τα εκθέματα από την πολιτιστική μας κληρονομιά φωτίζονται από το «ματωμένο» φεγγάρι της έκλειψης δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό για τους επισκέπτες κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

Ανοιχτό παραμένει και το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης ενώ στο πλαίσιο της δράσης «Τι σημαίνει για σένα το Μουσείο Ακρόπολης;», προβάλλονται σε μεγάλη οθόνη στους χώρους του μουσείου οι πιο αντιπροσωπευτικές απαντήσεις που έδωσαν πρόσφατα οι επισκέπτες του.  

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: