Πλεκτές τσάντες: Ανακαλύψαμε το brand που δημιουργεί τα πιο κομψά αξεσουάρ της σεζόν

«Le Retour à Paris» («Η επιστροφή στο Παρίσι»): έτσι ονομάζεται η νέα συλλογή με πλεκτές τσάντες από το ήδη αγαπημένο στο ελληνικό κοινό brand «Μiss Polyplexi» και μπορεί αυτήν την στιγμή να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε στην Πόλη του Φωτός, αλλά μπορούμε να αποκτήσουμε κάτι από τη φινέτσα και την κομψότητά του μέσα από τις καινούργιες δημιουργίες της σχεδιάστρια, Βασιλικής Θεοδώρου. Η Creative Director και Owner της «Miss Polyplexi» επιστρέφει ξανά στην γοητευτική Γαλλική πρωτεύουσα, όπου ζούσε για χρόνια, εμπνέεται και παρουσιάζει την καμπάνια της νέας της συλλογής, την οποία μπορείς να δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery.
Πλεκτές τσάντες: Ανακαλύψαμε το brand που δημιουργεί τα πιο κομψά αξεσουάρ της σεζόν
«Το ταξίδι στο Παρίσι υπογραμμίζει την έμπνευση που προέρχεται τόσο από τις αναμνήσεις μου, όσο και από την πρόσφατη επίσκεψή μου στα πιο αγαπημένα μου σημεία μέσα στην πόλη. Η γαλλική φινέτσα, η κομψότητα και η νοσταλγία είναι χαρακτηριστικά που αντανακλώνται σε αυτήν την συλλογή και που μπορούν να ΄φανούν χρήσιμα’ στην κάθε μία από εμάς», εξηγεί η Βασιλική.

Ένα από τα must have αξεσουάρ αυτής της σεζόν, σε shopper, clutch, tote και top handle εκδοχή και σε πολλές ultra chic χρωματικές επιλογές, όπως χακί, μπεζ και καφέ, έρχονται σε αυτήν την collection και μαζί τους φέρνουν πολλά νέα σχέδια και τεχνικές που λανσάρονται για πρώτη φορά φέτος (ενώ το brand μετράει ήδη τρία χρόνια παρουσίας όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό) και είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Οι τσάντες από raffia είναι αυτές όμως που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον κάθε fashionista στη «Miss Polyplexi»: πολύ καλοκαιρινές και bohemian cool με πλούσια μακριά κρόσσια και με κυρίαρχους τους μπεζ, καφέ και γήινους τόνους, κάνουν statement ακόμα και αν τις κρατήσεις με το αγαπημένο σου mom jean και ένα basic T-Shirt.
Πλεκτές τσάντες: Ανακαλύψαμε το brand που δημιουργεί τα πιο κομψά αξεσουάρ της σεζόν
Αυτό το ελληνικό brand υπηρετεί και τις αρχές της βιωσιμότητας καθώς γίνεται ολοένα και πιο «sustainable», αφού φέτος θα δούμε μια ολοκληρωμένη σειρά από net bags που μας χρησιμεύουν στα καθημερινά μας ψώνια αντί για πλαστικές σακούλες αλλά και μία σταδιακή αντικατάσταση των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μιας «Μiss Polyplexi» τσάντας από άλλα που θα ελαχιστοποιούν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Γιατί στυλάτα κορίτσια είναι όχι μόνο αυτά που φροντίζουν να κρατούν τα πιο hot bag trends, αλλά και αυτά που φροντίζουν τους γύρω τους, φροντίζουν το περιβάλλουν και σκορπίζουν την αγάπη τους… αυτά είναι «τα κορίτσια Miss Polyplexi» και πολύ μας αρέσουν!
Πλεκτές τσάντες: Ανακαλύψαμε το brand που δημιουργεί τα πιο κομψά αξεσουάρ της σεζόν
 Το αγαπημένο παλτό της Pippa Middleton τώρα μπορείς να το αποκτήσεις με λιγότερο από 100 Ευρώ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: