Playboy: Μουσουλμάνα με μαντήλα για πρώτη φορά στο περιοδικό (φωτό)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το περιοδικό Playboy φιλοξενεί μια γυναίκα που φοράει τζιχάμπ. Ο λόγος για την

22χρονη αμερικανίδα Νουρ Ταγκούρι, με καταγωγη από τη Λιβύη, η οποία εμφανίζεται στο section του Playboy που είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους, οι οποίοι με τη στάση τους, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο κόσμος

 

«Έφτασε! Είναι τιμή μου να μοιραστώ μαζί σας το ότι το Playboy έχει ονομάσει ως έναν εκ των Renegade για το 2016 και μου έχει δώσει θέση σε κομμάτι του!!», αναφέρει η ίδια στο Twitter και συμπληρώνει: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι περιμένουν να σχολιάσω/εξηγήσω… αλλά θα αφήσω τον καθένα να διώξει το μίσος από το σύστημά του και να ηρεμήσει για ένα λεπτό».

Στο άρθρο που συνοδεύει τη φωτογραφία της αναφέρεται πως συγκαταλέγεται στους ανθρώπους οι οποίοι «ρίσκαραν τα πάντα – ακόμα και τις ζωές τους – για να κάνουν αυτό που αγαπούν, δείχνοντάς μας τι μπορεί να επιτευχθεί, αν απλώς παραβούμε κάποιους κανόνες».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η Νουρ αισθάνεται ότι η μαντήλα την έχει βοηθήσει στο επάγγελμά της. «Το να είσαι σε θέση να μοιραστείς την ευπάθεια των ανθρώπων με τους οποίους μιλάω, με βοηθά να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι το να είμαι μια μουσουλμάνα, γυναίκα, με μαντήλα, με βοήθησε να κερδίσω αυτή την εμπιστοσύνη. Ξέρω πως είναι να διαστρεβλώνεται η όποια διήγηση της κοινότητάς μας από τα εκάστοτε μέσα ενημέρωσης».

  E-Radio.gr  

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: