Πίστευε ότι αγόρασε πισίνα για τον κήπο της αλλά αυτό που παρέλαβε την εξέπληξε

Οι αγορές μέσω ίντερνετ είναι πλέον πάρα πολύ κοινές καθώς όλο και περισσότερος κόσμος εμπιστεύεται τα ηλεκτρονικά καταστήματα για τα ψώνια του. Οι αγορές μέσω διαδικτύου ωστόσο κρύβουν κινδύνους καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η φωτογραφία του προϊόντος δεν συμβαδίζει με αυτό που παραλαμβάνουμε.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν σκέτος εφιάλτης για τους Βρετανούς λόγω της ασυνήθιστης ζέστης που έκανε. Έτσι μία 40χρονη μητέρα δύο παιδιών σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να πάρει μία μεγάλη πισίνα κήπου για τα παιδιά της.

Έτσι, καθώς χάζευε σε ένα μαγαζί είδε μία πισίνα που θα ήταν ιδανική. Η Κλερ Σίνιορ ωστόσο δεν περίμενε ότι όταν θα παραλάμβανε το πακέτο της θα έμενε με το στόμα ανοικτό. Βέβαια θα μπορούσε να είχε υποψιαστεί κάτι από την τιμή καθώς κόστιζε μόλις 2 ευρώ.

Όταν έφτασε στο σπίτι, έβγαλε την πισίνα από το κουτί και παρατήρησε πως το μέγεθός της ήταν… όσο ένα παπούτσι.

«Την αγόρασα και δεν περίμενα ότι τελικά το αποτέλεσμα θα ήταν τόσο διαφορετικό. Πίστευα ότι ήταν νορμάλ μεγέθους μέχρι που την άνοιξα. Τελικά βρήκα μία κανονική που ήταν αρκετά μεγάλη για να παίζουν τα μικρά», είπε η 40χρονη με ανακούφιση.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: