Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά, δεν πάει με άλλη

Η μάνα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, για την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της

Απόσπασμα από τη συνομιλία της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν τη σύλληψη και την προφυλάκισή της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, παρουσίασε  η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». 

Η κατηγορούμενη μην μπορώντας να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της, μίλησε για την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

«Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση παλαιότερα και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω.»


Η Ρούλα τελευταία ήταν οργισμένη με την άλλη γυναίκα, που όπως πίστευε, τα είχε ξαναβρεί με τον Μάνο.

«Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος ό,τι θέλει… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μου είπε “δε σας αφορά η προσωπική μου ζωή”, για να πιστέψει η άλλη ότι μίλαγε σε δημοσιογράφο. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;»

«Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη… Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της…».


«Θα κρατούσα κλειστό το στόμα της Τζωρτζίνας;»

Η Ρούλα ήθελε σε κάθε βαθμό να πείσει την Αγγελική Νικολούλη πως δε θα μπορούσε η ίδια να είχε προκαλέσει με κάποιο τρόπο τα όσα τραγικά συνέβησαν στα τρία παιδιά της.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν εκείνη δέχεται να βρεθούν για μία συνέντευξη διά ζώσης και όχι τηλεφωνικά, φρόντισε να αποφύγει με κάθε τρόπο τη συνάντηση αυτή, ενώ επέμενε για το «σπάνιο γονίδιο».

«Μόλις βγουν οι τοξικολογικές, ναι, τότε μπορούμε να βρεθούμε. Εγώ πιστεύω στο σπάνιο γονίδιο γιατί οι θάνατοι ήταν μαζεμένοι.»

Η ίδια εμφανιζόταν θυμωμένη γι’ αυτό που της συνέβη και επέμενε πως δεν ήταν η Τζωρτζίνα αυτή που βρήκε νεκρή την αδελφή της, όπως είχε πει μάρτυρας στο «Τούνελ».

«Όχι μόνο αναρωτιέμαι, θυμώνω κιόλας. Μεγάλη αδικία αυτό το πράγμα. Ελπίζω να βγει κάτι καλό και να σωθούν άλλα παιδάκια, μόνο αυτό. Εάν είχε βρει η Τζωρτζίνα νεκρή την αδελφή της, θα το είχε πει, δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα ενός παιδιού κλειστό.»

Η Ρούλα αναφέρθηκε και στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Είχα μείνει έγκυος μετά το χαμό της Ίριδας, αλλά προχώρησα στην άμβλωση γιατί έτσι με παρότρυναν και οι γιατροί. Θα ήταν ανωριμότητα να το κρατήσω. Δεν παίζεις με τις ζωές των παιδιών.»

Πηγή: anikolouli

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: