Πήρε το Δόντι του 6χρονου Γιου της και το έριξε μέσα σε ένα Μπουκάλι Coca-Cola. Το Αποτέλεσμα; ΤΡΑΓΙΚΟ…

Τα αναψυκτικά είναι γεμάτα ζάχαρη. Αυτό δεν είναι μυστικό, ειδικά σε αυτή την εποχή που οι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά πόση ζάχαρη καταναλώνουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προειδοποιήσεις παντού έτσι ώστε να μειώσουμε τη ζάχαρη για το καλό της υγείας μας.

Όταν δούμε τι μπορεί να κάνει η ζάχαρη στο σώμα μας, θα την περιορίσουμε αμέσως. Η πρόσληψη ζάχαρης δεν ενθαρρύνει μόνο τις ασθένειες όπως ο διαβήτης, αλλά προκαλεί επίσης δερματικά προβλήματα, οδηγήσει στην αύξηση του σωματικού βάρους και είναι εμφανώς επιζήμια για τα δόντια μας.

Όταν ο DaveHax είδε τον 6 ετών ανιψιό του να χάνει ένα από τα μπροστινά του δόντια, άδραξε την ευκαιρία για να δοκιμάσει ένα μικρό πείραμα. Ήθελε να δει τι θα συμβεί αν άφηνε το δόντι να μουλιάσει σε ένα μπουκάλι Coca Cola για μια εβδομάδα.

Περιττό να πούμε, ότι ήταν αηδιαστικό. Μετά από επτά ημέρες, το δόντι ήταν γκρι-καφέ. Η κορυφή του δοντιού είχε επίσης μαλακώσει και σαπίσει.

Αλλά o DaveHax δεν τελείωσε με το έξυπνο πείραμα του. Έβαλε το δόντι ξανά σε ένα μπουκάλι κόκα κόλα, αλλά αυτή τη φορά για ένα μήνα. Στο τέλος του μήνα, ο Dave κάνει την αποκάλυψη…

Παρακολουθήσετε το βίντεο του DaveHax παρακάτω για να δείτε πώς έγινε το δόντι μετά τον μήνα. Είναι αηδιαστικό και απίθανο να το φανταστείτε.

Όπως σημειώνει ο Dave, αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παράδειγμα του τι συμβαίνει στα δόντια μας αν πίνουμε πολλά αναψυκτικά ή κόκα κόλα. Είναι απλά ένα διασκεδαστικό πείραμα!

Originally posted 2017-03-03 18:00:20.

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: