Πήρε ξανα ο ύπνος τον Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου στην Αγκόλα

Αδύναμος για μία ακόμη φορά μπροστά στις κάμερες ο Τούρκος πρόεδρος, φουντώνοντας τα σενάρια για την κατάσταση  της υγείας του

Παρά λίγο… να τον πάρει ο ύπνος τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Αγκολέζο ομόλογό του Ζοάο Λουρένσο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη νοτιοαφρικανική χώρα.

Δεν είναι πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα, που ο Ερντογάν δείχνει αδύναμος μπροστά στις κάμερες, είτε με τα βλέφαρά να βαραίνουν και να τον παίρνει στιγμιαία ο ύπνος, είτε να χάνει τα λόγια του ή να βγαίνουν με δυσκολία οι λέξεις από το στόμα του. Καταστάσεις που εντείνουν το όργιο φημών στην Τουρκία, για την κατάσταση της υγείας του και με την αντιπολίτευση να μιλάει ευθέως για έναν «άρρωστο» ή «υπερβολικά κουρασμένο» Ερντογάν.

Δημοσιοποιώντας και σχολιάζοντας το επίμαχο απόσπασμα από το βίντεο της κοινής συνέντευξης τύπου Ερντογάν – Λουρένσο ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, έγραψε πως η εικόνα του Τούρκου προέδρου στην Αγκόλα, αποτελεί «πιθανή ένδειξη για την άρρωστη υγεία του».

Ο διαχειριστής του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor, που ασκεί σφοδρή κριτική στην τουρκική κυβέρνηση, συμπλήρωσε καυστικά πως ο Ερντογάν «καθάρισε και τη μύτη του μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: