Πήρε δάνειο για τον γάμο αλλά ανακάλυψε ότι την απατούσε: Τώρα πουλάει το δαχτυλίδι της γιαγιάς του

Λίγο πριν τον γάμο ανακάλυψε ότι την απατούσε και τώρα είναι έτοιμη να πουλήσει το δαχτυλίδι του γαμπρού για να ξεχρεώσει το μυστήριο.

Μια γυναίκα ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, αλλά ο γάμος τινάχθηκε στον αέρα και μαζί τα 20.000 δολάρια που είχε πληρώσει το ζευγάρι για το μυστήριο.

Στο Reddit μια χρήστης περιέγραψε τη δραματική και τραυματική ιστορία της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Η 27χρονη αποκάλυψε ότι αυτό τον μήνα θα παντρευόταν τον αρραβωνιαστικό της, αλλά την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψε από έναν κοινό τους φίλο, ότι ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί την απατάει με την πρώην σύντροφό του.

Όπως ήταν φυσικό η 27χρονη ακύρωσε τον γάμο, όμως είχε πάρει ήδη δάνειο 20.000 δολαρίων για τα έξοδα του μυστηρίου. Το χειρότερο όμως είναι, ότι ο παρολίγον γαμπρός είχε συμφωνήσει να μοιραστεί το ποσό του δανείου, αλλά αφού ένωναν τα δεσμά τους, κάτι που τελικά δεν έγινε μετά τις αποκαλύψεις.

Έτσι αντί να πληρώσει το μισό ποσό, ο άντρας της είπε: «Δεν είναι δικό μου πρόβλημα που πήρες δάνειο, το οποίο δεν μπορείς να αποπληρώσεις». Και κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα για την 27χρονη, αφού και ο γάμος της δεν έγινε, αλλά βρέθηκε και με ένα τεράστιο χρέος που έπρεπε να αναλάβει εξ ολοκλήρου.

Η τύχη όμως φαίνεται να της χαμογέλασε αφού στα χέρια της είχε το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 25.000 δολαρίων που της το είχε δώσει ο πρώην σύντροφός της και ήταν οικογενειακό κειμήλιο της προγιαγιάς του. Έτσι όταν αυτός αρνήθηκε να την βοηθήσει οικονομικά με το δάνειο, εκείνη του είπε ότι θα πουλούσε το δαχτυλίδι. Παρόλα αυτά ο πρώην σύντροφός της δεν πίστευε ότι θα το έκανε. Ως εκ τούτου, η οικογένειά του κατηγόρησε για μικροπρέπεια την κοπέλα, λέγοντας ότι αντέδρασε υπερβολικά.

Έτσι η 27χρονη έθεσε το ερώτημα στο Reddit αν είχε πράξει σωστά. Οι περισσότεροι χρήστες πήραν το μέρος της και τόνισαν ότι έκανε το σωστό.

Πηγή: gazzetta.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: