Πήραν από 80χρονη 14.000 ευρώ για δήθεν οφειλή του γιου της

Η ηλικιωμένη εμπιστεύτηκε στους τρεις αγνώστους τους προσωπικούς τραπεζικούς κωδικούς της, για να πάρουν οι ίδιοι τα χρήματα

Την αφέλεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας που δεν τους είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή της εκμεταλλεύτηκαν τρεις νεαροί, δυο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι την έπεισαν ότι τάχα είναι φίλοι του γιου της ο οποίος δήθεν τους όφειλε μεγάλο χρηματικό ποσό και την έπεισαν να τους το δώσει εκείνη!

Η 80χρονη γυναίκα δεν υποψιάστηκε με ποιους είχε να κάνει, όταν οι δύο άνδρες ηλικίας 27 και 30 χρόνων και μία 27χρονη χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στην Κατερίνη και κατάφεραν να την πείσουν να ξεχρεώσει την υποτιθέμενη οφειλή για να βοηθήσει τον γιο της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Έτσι, εμπιστεύτηκε στους τρεις αγνώστους τους προσωπικούς τραπεζικούς κωδικούς της, για να πάρουν οι ίδιοι τα χρήματα! Όπως ήταν επόμενο, εκείνοι… άδειασαν εντελώς τον λογαριασμό αφαιρώντας συνολικά 14.100 ευρώ! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σχεδόν τρεις μήνες μετά από την Ασφάλεια και σε βάρος των τριών Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: