"Πήρα το μαχαίρι μαζί μου για… προστασία, θόλωσα", υποστήριξε ο 54χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του στην Ιεράπετρα

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης τόνισε πως το μαχαίρι το πήρε μαζί του όχι γιατί είχε προμελετήσει το έγκλημα, αλλά γιατί ήθελε να προστατευτεί από τον οξύθυμο σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του

Την δική του εκδοχή επιχείρησε να δώσει κατά την απολογία του ο προφυλακισμένος 54χρονος καθ ομολογίαν συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας. Συγκεκριμένα ανέφερε πως το μαχαίρι το πήρε μαζί του όχι γιατί είχε προμελετήσει το έγκλημα, αλλά γιατί ήθελε να προστατευτεί από τον οξύθυμο σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του.

«Το μαχαίρι το είχα πάντα στο μηχανάκι μου, κάτω από την σέλα. Εκείνο το πρωί πήγα στην δουλειά της για να της πω ότι έπρεπε να φροντίσει εκείνη τα παιδιά και ότι σκόπευα να νοικιάσω σπίτι για να μείνω αλλού. Είδα ότι έφτασε στην δουλειά με τον […] και επειδή ξέρω ότι είναι νευρικός και αν με έβλεπε να μιλάω με την Νεκταρία μπορεί να μου έκανε επίθεση, γι αυτό πήρα το μαχαίρι μαζί μου, για την προστασία μου», τόνισε χαρακτηριστικά στην απολογία του, σύμφωνα με τον ANT1.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfh6d7pm2rtl-sf)

Ο 54χρονος καθ ομολογίαν δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν ζήλευε την γυναίκα του, όπως αρχικώς ακούστηκε: «Θα της έλεγα ότι θα έφευγα από το σπίτι. Θα νοίκιαζα αλλού. Δεν την ήθελα μαζί μου, να ήμαστε ανδρόγυνο, από εγωισμό. Όταν την ακολούθησα, γύρισε και μου είπε “ήρθε ο μ…!”, εκεί θόλωσα και δεν θυμάται τι έγινε μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις καταγγελίες των παιδιών του τα οποία είπαν ότι κακοποιούσε σωματικά τη μητέρα τους και κάποια από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας επεσήμανε πως  «με την γυναίκα μου ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι μεχρι και πριν από 7μήνες που έφυγε για να φροντίσει μια ηλικιωμένη. Δεν την είχα δείρει ποτέ. Δεν είχα σηκώσει χέρι πάνω της. Εγώ ήξερα ότι μενει στο σπίτι των ηλικιωμένων που φρόντιζε. Τρεις μήνες πριν φύγει από το σπίτι κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε». Ο 54χρονος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του για ότι προκάλεσε και ότι δεν ήταν η πρόθεσή του να σκοτώσει την μητέρα τους..

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: