Πιο ζωντανό και άμεσο το debate των δύο πολιτικών αρχηγών

Πιο ζωντανό και άμεσο το debate των δύο πολιτικών αρχηγών

23:49 Επίθεση στη Διοίκηση της ΕΡΤ έκανε ο Βαγγέλλης Μεϊμαράκης εξερχόμενος από το Ραδιομέγαρο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όσα ατοπήματα και αν κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ σε βάρος μου πιστεύω ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν. Αν η διοίκηση της ΕΡΤ συμπεριφερόταν σωστά θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ στο διάλλειμα (για το ύψος) ενημέρωσα πριν να το πω δημοσίως. Ότι και να κάνουν η ΝΔ θα πάει μπροστά.»

23:43 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεμαχία του Αλέξη Τσίπα με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που μεταδόθηκε σε διακαναλική σύνδεση με το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Η συζήτηση ήταν πιο από εκείνη της περασμένης εβδομάδας στην οποία συμμετείχαν οι 7 αρχηγοί.

Και τούτο γιατί οι κ.κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκης, μπορούσαν να απευθυνθούν ο ένας στον άλλο, να κάνουν παρεμβάσεις αλλά και να απευθύνουν απευθείας ερωτήσεις στον «αντίπαλό» του.

21:08 Σ” εξέλιξη βρίσκεται από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το Debate του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να βγάλει το νικητή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Με την μεγάλη πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων να δείχνουν το απόλυτο ντέρμπι η τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: