Πιο Juicy από Ποτέ: Με "Νέο" Κορμί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο "My Style Rocks"! [Εικόνες]

Σε λίγες ημέρες η πολυαναμενόμενη επιστροφή του reality μόδας του ΣΚΑΪ θα είναι γεγονός. Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 16.00 και κάθε απόγευμα την ίδια ώρα, το «My style Rocks» έρχεται με έξι επεισόδια την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει και θα μας συστήσει τις 11 νέες κοπέλες που αγαπούν τη μόδα και καλούνται να το αποδείξουν και το βράδυ της Παρασκευής (21:00) στο λαμπερό Gala θα βραβεύεται η υποψήφια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της εβδομάδας.

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor πόζαρε για τις ανάγκες της επίσημης φωτογράφισης της εκπομπής μαζί με τους κριτές και μας έδειξε τις αλλαγές στο σώμα της μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομήνικο και τις διακοπές της στις Κυκλάδες.

Η ξανθιά πρώην παρουσιάστρια του πρωινού του ALPHA φαίνεται να ότι είναι ικανοποιημένη από τα κιλά που έχει αυτή την περίοδο με τις καμπύλες της να είναι αυτό που ξεχωρίζει σε σχέση με την περυσινή παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή.

Η χυμώδης Κωνσταντίνα έχασε τα περιττά κιλά διατηρώντας όμως το juicy σώμα της και ετοιμάζεται για μία πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική σεζόν.

Ολόσωμη φόρμα με πουά μοτίβο ήταν η επιλογή του στιλίστα για την ατομική φωτογραφία της Κωνσταντίνας και μάλλον ήταν μια πολύ καλή επιλογή.

Πηγή: dailymedia.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: