Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πολιτική είχε κόστος και στην προσωπική μου ζωή (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Mind» και στην Έλλη Στάση έδωσε την Πέμπτη στις 23.00 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέντευξη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Συμφωνία των Πρεσπών, τις Εκλογές 2019, την σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη και τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

“Είχα κόστος και στην προσωπική μου ζωή”

«Ήταν μια όμορφη διαδρομή με πολλές δυσκολίες. Είχα κόστος και στην προσωπική μου ζωή. Πέρασα αρκετά χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγό μου και ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν μπορέσαμε και οι δυο ενδεχομένως να διαχειριστούμε τις πιέσεις της πολιτικής, της οικογένειας», σημειώνει κατά τη συνέντευξή του o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για τον πατέρα του: «Όταν τώρα περπατώ στις γειτονιές και ο κόσμος με φωνάζει με το μικρό μου όνομα, αυτό για εμένα είναι μια επιβεβαίωση ότι ναι, ξεκίνησα από μια θέση πλεονεκτική, δεν το αμφισβήτησα ποτέ, αλλά νομίζω ότι έχουν πια γνωρίσει τον άνθρωπο Κυριάκο, γνωρίζουν τι θέλω να κάνω, είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου εξαιρετικά υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για όλα όσα προσέφερε, για όλα όσα μου δίδαξε αλλά πιστεύω ότι πια είμαι ένας συνειδητοποιημένος πολιτικός, ώριμος με πολλή διάθεση να προσφέρω και οι πολίτες οι οποίοι θα προσέλθουν να ψηφίσουν, θα συνυπολογίσουν προφανώς και το επώνυμό μου αλλά δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση ότι αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στην παρούσα συγκυρία».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ότι «εμείς μείναμε συνεπείς σε αυτό που λέγαμε».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: