Pink Martini: Όλοι οι νέοι τρόποι να φορέσεις το ροζ χρώμα αυτό το καλοκαίρι

Pink Martini: Όλοι οι νέοι τρόποι να φορέσεις το ροζ χρώμα αυτό το καλοκαίρι

Pink Martini έχουν ένα τραγούδι, «City of night» λέγεται, που το ρεφρέν του πάει κάπως έτσι: «It is the city of night, leave the worries of day behind and dream a new dream tonight». Αναρωτιούνται οι στίχοι: «Eίναι αυτή η πόλη τη νύχτα; Άφησε τα προβλήματα της ημέρας πίσω σου και οραματίσου ένα νέο όνειρο…» Πόσο πιο αισιόδοξη και ειδυλλιακή μπορεί να γίνει μία κατάσταση; Tα φώτα της πόλης, η ικανότητα να πλάθεις το δικό σου αύριο και όλα αυτά πάνω σε ένα «ροζ σύννεφο». Ή εναλλακτικά μέσα σε ένα ροζ σύνολο, για να κάνουμε και λογοπαίγνιο με το θέμα μας. Το όνομα του μελωδικού αυτού συγκροτήματος (Pink Martini) είναι κατά το ήμισυ hot τάση για τη σεζόν S/S 2020.

Το ροζ χρώμα που αποθέωσαν και αυτό το καλοκαίρι οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη στις συλλογές τους, δες Marc Jacobs, Erdem και Christian Siriano, έχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και πολλούς ευφάνταστους τρόπους να φορεθεί ώστε να μη θυμίζεις τεράστια μπομπονιέρα μέσα σε ένα total look. Aπό την cult φούξια απόχρωση του μέχρι το ροζ της πούδρας και το so hot right now baby pink, το συγκεκριμένο χρώμα δεν έντυνε μόνο τις κούκλες μας στο δημοτικό αλλά μπορεί να ντύσει τις πιο fashionable, καλοκαιρινές στιγμές μας αν το υιοθετήσουμε με έναν από τους τρόπους που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Mπορείς να φορέσεις ροζ top με floral φούστα χωρίς να δείχνεις υπερβολικά ρομαντική, μπορείς με το σωστό blazer να κάνεις power dressign φορώντας την απόχρωση του πον-πον και μπορείς να αναδείξεις τα χρώματά σου είτε είσαι μελαχρινή, είτε ξανθιά. Όλα αυτά υιοθετώντας το συγκεκριμένο color trend. Όχι και άσχημα, έτσι;
 Αυτά τα σανδάλια είναι εμπνευσμένα από το Μοναστηράκι & γνωρίζουν διεθνή επιτυχία

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: