Πήγε στο γάμο του αδελφού της, αλλά την πρόδωσε το τακούνι και «μέτρησε» όλα τα σκαλιά (Βίντεο)

Μια 20χρονη Ρωσίδα είχε ένα τρομακτικό ατύχημα πέφτοντας από σκάλα, χωρίς ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Ξινός παραλίγο να βγει σε μια 20χρονη κοπέλα στη Ρωσία ο γάμος του αδελφού της, καθώς είχε ένα τρομακτικό ατύχημα. Η Βικτόρια Σίλοβα έπεσε από μια σκάλα, αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε και έδειξε να διασκεδάζει με το ατύχημά της.

Όλα άρχισαν όταν η 20χρονη επιχείρησε να κατέβει τις ξύλινες εξωτερικές σκάλες του σπιτιού, όμως υπολόγισε χωρίς τα ψηλοτάκουνά της. Την ώρα που την τραβούσαν βίντεο να κατεβαίνει τα σκαλιά με το εντυπωσιακό της φόρεμα, το τακούνι κόλλησε σε ένα σκαλί με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να… μετρήσει όλα τα σκαλιά.

Η πτώση της ήταν άσχημη και θα μπορούσε να έχει χτυπήσει σοβαρά. Ωστόσο, σηκώθηκε αμέσως και ξέσπασε σε γέλια διακωμωδώντας μαζί με την παρέα της το ατύχημά της. Μάλιστα, ανέβασε την πτώση της στα social media. «Ήταν ένα όμορφο σκηνικό και ήθελα να έχω τον εαυτό μου σε βίντεο την ώρα που κατέβαινα από τις σκάλες», είπε.

«Η φτέρνα μου κόλλησε και κατέληξα να πέσω από τη σκάλα. Χάρηκα που γλίτωσα χωρίς μάλιστα, να σκίσω το φόρεμά μου. Όλοι βρήκαν αστείο το βίντεο όπως κι εγώ. Με ρωτούσαν αν είμαι καλά κι αυτό ήταν πολύ ευγενικό», συμπλήρωσε, η 20χρονη η οποία πάντως, είχε αρκετά σημάδια στο σώμα της από την πτώση.

Πηγή: gazzetta.gr

Adblock test (?)

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: