Πήγε να του κλέψει το μαγαζί και εκείνος, αντί να πάρει την αστυνομία, του πρόσφερε ό,τι ήθελε [βίντεο]

Έφηβος μπήκε σε ένα μαγαζί με σκοπό να κλέψει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. Όπως δείχνουν τα πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης βγήκαν στην δημοσιότητα, ο ιδιοκτήτης, όχι μόνο δεν κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τον κλέφτη, αλλά προχώρησε σε μια πολύ καλή πράξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία από τις υπαλλήλους του μαγαζιού του Τζέι Σινγκ στο Τολέδο στο Οχάιο είδε τον έφηβο να βάζει διάφορα προϊόντα στην τσέπη του. Τότε ο ιδιοκτήτης τον πλησίασε προτού διαφύγει και μίλησε μαζί του με αποτέλεσμα να … συγκινηθεί από τα όσα του εξομολογήθηκε ο νεαρός.

«Κλέβω για τον εαυτό μου, πεινάω. Το κάνω για μένα αλλά και για τον μικρότερό μου αδερφό», εκμυστηρεύτηκε ο έφηβος στον Σινγκ και εκείνος, αντί να καλέσει την αστυνομία, πρότεινε στον νεαρό άνδρα να πάρει όσες πίτσες και σάντουιτς χρειαζόταν, χωρίς καμία χρέωση.

«Δεν θα χάσω κάτι αν του προσφέρω λίγο φαγητό, έχουμε αρκετά και πουλάμε αρκετά. Αν τον έστελνα στην φυλακή, τότε σίγουρα δεν θα έκανε ποτέ τίποτα καλό στην ζωή του», δήλωσε ο Τζέι, προσθέτοντας πως του αρέσει να βοηθάει την κοινότητα και ελπίζει κάποια μέρα ο άγνωστος έφηβος να βοηθήσει κάποιον που έχει ανάγκη, όπως βοηθήθηκε και ο ίδιος.

 

ABC News on Instagram: “KIND ACT: Instead of calling police, this Ohio convenience store owner decided to help out a teenage shoplifter in need. “If he goes to…”

27.7k Likes, 1,009 Comments — ABC News (@abcnews) on Instagram: “KIND ACT: Instead of calling police, this Ohio convenience store owner decided to help out a…”

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: