Πήγαινε συνεχώς ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια και παρατούσε τις γυναίκες με τον λογαριασμό

Δύο χρόνια κράτησε η δράση του και ήταν γνωστός στο Λος Άντζελες ως «το ραντεβού που τρώει και τρέχει» (dine-and-dash dater).

Πρόκειται για έναν 45χρονο γοητευτικό, μειλίχιο και εμφανίσιμο άνδρα, ο οποίος γνώριζε γυναίκες στο internet, τους πρότεινε ραντεβού σε χλιδάτα εστιατόρια του Λος Άντζελες και στη συνέχεια εξαφανιζόταν μετά από ένα ή δύο πιάτα, αφήνοντάς τες με τον …λογαριασμό.


Ο ίδιος προφασιζόταν ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα ή να μιλήσει για λίγο στο τηλέφωνο και το έβαζε στα πόδια.

Οι γυναίκες μετά από ώρα αναμονής στο τραπέζι συνειδητοποιούσαν ότι το ραντεβού τους δεν ενδιαφερόταν για τις ίδιες αλλά για το φαγητό και πως δεν επρόκειτο να επιστρέψει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Πολ Γουανταλούπε Γκονζάλεζ δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει την ταυτότητα του. Χρησιμοποιούσε το πραγματικό του όνομα στα site γνωριμιών και δεν αλλοίωνε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με αποτέλεσμα να έχει καταγραφεί πολλές φορές από κάμερες εστιατορίων.


Ο ίδιος πλέον αντιμετωπίζει 10 κατηγορίες για εκβιασμό, διακεκριμένη κλοπή καθώς και τα θύματά του που τον παρακολουθούσαν την πρώτη μέρα της δίκης.

Εάν καταδικαστεί κινδυνεύει να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως και 13 χρόνια.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, πολλές φορές οι υπάλληλοι των εστιατορίων λυπούνταν τη γυναίκα που έμενε μόνη της και της χάριζαν το γεύμα, ενώ δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που πλήρωναν τελικά το λογαριασμό από ταπείνωση ή ντροπή.

Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μικροκλοπές.

Πηγή: tilestwra

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: