PFW: Η νέα συλλογή της Isabel Marant για τη σεζόν S/S 2022 είναι ο ορισμός του beach-to-club chic

PFW: Η νέα συλλογή της Isabel Marant για τη σεζόν S/S 2022 είναι ο ορισμός του beach to club chic

Οι εμφανίσεις φωνάζουν καλοκαίρι και μας ταξιδεύουν στο εξωτικό Miami.

H Isabel Marant παρουσίασε μία πολύχρωμη συλλογή γεμάτη ζωντάνια και ενθουσιασμό για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στους κήπους του Palais Royal στο Παρίσι και μας έκανε να νοσταλγούμε ήδη την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Η ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του brand δημιούργησε στη συλλογή το δικό της ανθρώπινο ηλιοβασίλεμα, καθώς η πασαρέλα άνοιξε με αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί, συνέχισε με ροζ και μωβ τόνους και τελείωσε με τα χρώματα του νυχτερινού ουρανού.

Η έμπνευση της Isabel Marant για την κολεξιόν

H Isabel Marant δεν εμπνεύστηκε μόνο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στις ακτές της Ισπανίας, όπου έχει σπίτι, αλλά και από την πιο διασκεδαστική και ανέμελη εποχή, τη δεκαετία του ’80. Λαμβάνοντας υπόψιν μας την έμπνευση για το show, δεν θα ήταν περίεργο να μπερδέψεις και εσύ τα μοντέλα για κομψά extras από το σετ της μοναδικής σειράς Miami Vice, καθώς περπάτησαν την πασαρέλα με φωτεινές παστέλ αποχρώσεις, τις οποίες βλέπουμε πιο συχνά στο South Beach του Miami.

«Είναι γεμάτο καλοκαίρι», είπε η βασίλισσα του parisian cool σε συνέντευξή της. «Ήθελα πολύ να έχω σούπερ υγιείς, αθλητικές και όμορφες γυναίκες με πολύ δέρμα και πόδια – όπως πάντα».

PFW: O Olivier Rousteing γιορτάζει 10 χρόνια στον οίκο Balmain με ένα φαντασμαγορικό show

Το beachwear συναντά το eveningwear

Σε όλη τη συλλογή, η Marant παρουσίασε κομμάτια που συγχώνευσαν άψογα την αισθητική των 80s με τα classics του οίκου. Για παράδειγμα, ένα δαντελωτό ροζ top σε συνδυασμό με patterned board σορτς είδαν την επιστροφή του signature boho στυλ που χαρακτηρίζει το brand, αλλά και τον πειραματισμό με τα συνηθισμένα beachwear κομμάτια της δεκαετίας του ’80. Επιπλέον, ένα ασημένιο bikini top συνδυάστηκε με oversized λευκά σορτς, πράγμα που συγχώνευσε ακόμη περισσότερο το παρελθόν με το σήμερα.

Τα αξεσουάρ που ξεχώρισαν

Όπως πάντα, τα glossy και fun αξεσουάρ της (αυτή τη φορά oversized τσάντες ταξιδιού σε μεταλλικό χρώμα, clutches, statement πολύχρωμα κολιέ και strappy sandals) ολοκλήρωσαν υπέροχα τα looks στην πασαρέλα και θα μας χαρίσουν μία μοναδική λάμψη στο dance floor. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η γυναίκα της Isabel Marant θα δείχνει αβίαστα κομψή ότι και να φορέσει.

Σε γενικές γραμμές, η Marant απέτισε φόρο τιμής στην ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και το στυλ της δεκαετίας του ’80. Λαμβάνοντας υπόψιν μας τον δύσκολο καιρό που όλοι περάσαμε, αυτή η αισθητική είναι πολύ εμψυχωτική, με θετική ενέργεια που τόσο μας έχει λείψει. Με απλά λόγια, αυτά είναι διασκεδαστικά ρούχα για διασκεδαστικές στιγμές που θα έρθουν στο μέλλον.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Isabel Marant SS22

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: