Πέτσας: Την επόμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει τη Βουλή και τους Έλληνες για τα επόμενα βήματα


Τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό περιέγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ανακοινώνοντας πως θα υπάρξει πολύ σύντομα ενημέρωση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας, στις 27 Απριλίου ή αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερώσει τη Βουλή και τους Έλληνες για την παρούσα κατάσταση και τα επόμενα βήματα. Σε διευκρινιστική ερώτηση που ακολούθησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε πως θα υπάρξει μήνυμα του πρωθυπουργού προς τον λαό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προαναγγέλλοντας νέο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το σχέδιο σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα θα ξεδιπλωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα για να αποφύγουμε οποιοδήποτε πισωγύρισμα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας. Στόχος της κυβέρνησης είναι το σχέδιο να ανακοινωθεί στο σύνολό του ώστε οι Έλληνες να ξέρουν τι τους ξημερώνει και να μπορούν να σχεδιάσουν και τη δική τους επιστροφή στις δραστηριότητές τους, πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η αρχή της λεγόμενης επιστροφής στην κανονικότητα θα γίνει από τη Δικαιοσύνη, καθώς στις 27 του μήνα ανοίγουν υποθηκοφυλακεία, Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία.

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: