Πέτσας: Θα επιβληθεί χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις

“Δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα στο σούπερ μάρκετ, εκεί πρέπει να υπάρξει ένας περιορισμός”

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ο χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

«Ο χρονικός περιορισμός των μετακινήσεων είναι κάτι που εξετάζουμε στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα στο σούπερ μάρκετ, εκεί πρέπει να υπάρξει ένας περιορισμός», είπε συγκεκριμένα ο Στέλιος Πέτσας.

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «τα μέτρα που θα πάρουμε θα είναι για αυτούς που δεν είναι συνεπείς. Δεν θα επηρεάζουν τους συνεπείς».

Αναφερόμενος στο Πάσχα, επανέλαβε ότι «αυτό το Πάσχα, να σουβλίσουμε τον κορωνοϊό»: «Το μήνυμα είναι», όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, ότι «φέτος δεν θέλουμε το συγχρωτισμό, ας κάνουμε κάτι διαφορετικό. Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε ήρωες με το να καθίσουμε σπίτι μας. Αυτοί που δεν λένε να συμμορφωθούν τους καλούμε να συμμορφωθούν. Δεν προβλέπετε μετακίνηση από την πόλη στο χωριό».

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον ίδιο, θα εξετάσει και το ενδεχόμενο να είναι κλειστά τα διόδια. «Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τα διόδια, θα δούμε», ανέφερε.

Όσο για την εξάπλωση του ιού, σχολίασε: «Τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζουμε». «Εξετάζουμε ταυτόχρονα και μέτρα αποκλιμάκωσης. Όταν μας δώσουν το σήμα οι ειδικοί θα προχωρήσουμε», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: