Πέτσας: Μέσα στην εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε ένα κύκλο επισκέψεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στην Κύπρο, το Παρίσι και το Βερολίνο, σημειώνοντας ότι όλες έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως διαπιστώθηκε συναντίληψη σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και οι αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία, αλλά και η ανάγκη μιας ενιαίας πολιτικής ασύλου μεταξύ των χωρών της Συνθήκης Σένγκεν και απαιτείται αλληλεγγύη και υπευθυνότητα.

Ακόμη, είπε πως οι μεταρρυθμίσεις και η προσέλκυση επενδύσεων είναι προτεραιότητες για την κυβέρνηση, η οποία έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεμπλοκάρουν μεγάλες επενδύσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, προχωρούν οι επενδύσεις σε Ελληνικό, της Cosco σε ΟΛΠ και της «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική.

Επιπρόσθετα, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων ανακοινώνοντας ότι εντός της εβδομάδας θα είναι ανοικτή η σχετική πλατφόρμα για να ενταχθούν όσοι δεν έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους και την επόμενη εβδομάδα όσοι είχαν μπει στην προηγούμενη ρύθμιση.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: