Πέτσας: Καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Τσίπρας είχε εξαφανιστεί, γιατί δεν είχε τίποτα να πει

Τις δηλώσεις του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega σχολίασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Τσίπρας είχε εξαφανιστεί. Γιατί δεν είχε τίποτα να πει».

Υπενθυμίζεται ότι, το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα ήταν αφιερωμένο στο προσφυγικό ζήτημα. «Θεωρώ ότι έχουμε μια ακραία συμπεριφορά από την πλευρά της Τουρκίας, όταν μιλάμε για εισβολή μιλάμε για πόλεμο. Δεν θα υιοθετούσα αυτή τη λέξη. Έχουμε πόλεμο; Έχουμε επιθετική στάση από την Τουρκία», ανέφερε -μεταξύ άλλων- και κατηγόρησε το Κυριάκο Μητσοτάκη πως «έχει ψευδαίσθηση αυτάρκειας και από πάνω να μας κάνουν και πλακίτσα».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά και εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πως «σφυράει κλέφτικα στη μονομερή ακύρωση διεθνούς συμφωνίας» από πλευράς Τουρκίας, η οποία «χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες ως εργαλεία και έχει γεωπολιτικές βλέψεις».

Πολιτική

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: