Πέτσας: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας του Πρωθυπουργού”

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας του Πρωθυπουργού” όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μετά τη γνωστοποίηση ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και λόγω του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση μαζί του το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ο Στέλιος Πέτσας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Η Κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου. Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο. Πριν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν από την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχος του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: