Πέτσας: Ανοικτό το λιανεμπόριο ακόμη σε «κόκκινες» περιοχές


Ανοιχτά θα παραμένουν τα καταστήματα ακόμα και στις περιοχές που περνούν στην κατηγορία συναγερμού 4. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να κρατήσει «ζωντανό» το λιανεμπόριο ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έχουμε αποφασίσει ότι και στην κατηγορία 4 θα κρατήσουμε ανοιχτό το λιανεμπόριο.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή η τριήμερη συζήτηση που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ υποβάλλοντας πρόταση μομφής στο υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα».

Και συνέχισε: «Μία πρόταση μομφής που μετατράπηκε τελικά όπως επισήμανε ο πρωθυπουργός σε μπούμπερανγκ κατά του προκατόχου του. Με τη συζήτηση και την ψηφοφορία επαναβεβαιώθηκε η ενότητα της ΚΟ της ΝΔ και η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών. Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία να προβληθεί το κυβερνητικό έργο και βέβαια η ουσιαστική διαφορά με τις πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς σε διάστημα 16 μηνών μειώσαμε 18 φόρους ή ρυθμίσαμε φορολογικές υποχρεώσεις ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ή αύξησε 29 φόρους. Ψηφίσαμε 115 νομοσχέδια από τα οποία τα 12 αφορούν κύριες διαρθρωτικές αλλαγές όταν επί ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν αντιμεταρρυθμίσεις όπως στην παιδεία. Εξαλείψαμε το μεγαλύτερο από τα ελλείμματα, το έλλειμμα εμπιστοσύνης και με την αυξημένη εμπιστοσύνη της πατρίδας μας σε διεθνές επίπεδο βελτιώσαμε το επενδυτικό περιβάλλον».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: