Petra Beach Towels: Μία πετσέτα θαλάσσης, φτιαγμένη μόνο για 'σένα

Πρόκειται για μία συλλογή με χειροποίητες πετσέτες που σχεδιάζονται με έμπνευση την ελληνική παράδοση. Είναι φτιαγμένες από υλικά εξαιρετικής ποιότητας (100% βαμβακερές) και αντέχουν 25 φορές το βάρος τους. Ταυτόχρονα όμως, η ειδική τους πλέξη τις βοηθά να στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Όλα τα χαρακτηριστικά τις καθιστούν ιδανικές για την παραλία, αλλά αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι η μοναδικότητά τους.

 

Το κάθε σχέδιο είναι ξεχωριστό και δημιουργείται μία μόνο φορά. Ωστόσο, οι επιλογές δεν είναι καθόλου περιορισμένες. Διαφορετικά χρώματα, υφάσματα και πολλά υλικά συνδυάζονται με ιδιαίτερη προσοχή για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα όλες οι πετσέτες είναι ανθεκτικές στο θαλασσινό αλάτι, στο χλώριο και στις συχνές πλύσεις.

 

Οι δαντέλες που θα δεις να κοσμούν τις Petra Beach Towels είναι ελληνικές και κεντημένες στο χέρι παραδοσιακά με βελονάκι. Οι επιπλέον λεπτομέρειες που προσθέτουν αισθητικά πόντους στο αποτέλεσα μετατρέπουν την πετσέτα σου για αυτό το καλοκαίρι σε ένα ακόμα αξεσουάρ που θα απογειώσει το beach look σου.

Η συλλογή εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοναδικά σχέδια, επομένως είναι απίθανο να μη βρεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου. Κομψές, ρομαντικές, εντυπωσιακές ή κλασικές, οι Petra Beach Towels θα γίνουν το highlight των εμφανίσεων στην παραλία.

Θα τις βρεις στο καθώς και στα καταστήματα Verona Shoes σε Γλυφάδα και Κηφισιά.

Instagram:

Facebook:

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: