Πέθανε η «Mystic Meg», η πιο διάσημη αστρολόγος της Βρετανίας

Η διάσημη Βρετανίδα αστρολόγος Μάργκαρετ Λέικ, γνωστή με το τηλεοπτικό της παρατσούκλι «Mystic Meg», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Δημοφιλής τηλεοπτική φιγούρα τη δεκαετία του ’90, η Λέικ εμφανιζόταν για λίγα δευτερόλεπτα στην εβδομαδιαία κλήρωση του λαχείου επιχειρώντας να κάνει προβλέψεις για τον μελλοντικό νικητή.

Ως «Mystic Meg» έγραφε ωροσκόπια για τη Sun για περισσότερες από δύο δεκαετίες, και πολλοί τη θεωρούν «μακράν την πιο διάσημη αστρολόγο» της χώρας της.

Η Λέικ πέθανε σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας νοσήσει τον περασμένο μήνα με γρίπη.

«Κανείς αστρολόγος δεν μπορούσε να συγκριθεί με την Meg. Την ακολουθούσαν εκατομμύρια σε αυτή τη χώρα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Επηρέασε μέχρι και την αγγλική γλώσσα. Όταν κάποιος ρωτάει έναν πολιτικό, μια προσωπικότητα της σόουμπιζ ή έναν συνηθισμένο άνθρωπο μια δύσκολη ερώτηση, εκείνοι απαντούν “Για ποιον με περνάς; Για τη Mystic Meg;”. Δείχνει τον αντίκτυπο που προκάλεσε» δήλωσε ο ατζέντης της.

Η αρχισυντάκτρια της Sun έκανε λόγο για «πολύ θλιβερή είδηση». «Χάσαμε ένα είδωλο. Για πάνω από δύο δεκαετίες κανείς δεν έχανε τη στήλη της Mystic Meg, η οποία την καθιέρωσε ως την πιο διάσημη αστρολόγο της Βρετανίας. Ήταν μια αληθινή επαγγελματίας που βοηθούσε καθημερινά τους αναγνώστες μας με τις συμβουλές της».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: