Πέθανε επειδή βούτηξε στη θάλασσα πέντε ημέρες αφότου έκανε τατουάζ [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τραγικό τέλος βρήκε ένας άνδρας μόλις 31 ετών, ο οποίος δεν άκουσε την συμβουλή να αποφεύγει την θάλασσα για δύο εβδομάδες αφότου έκανε ένα τατουάζ. Το σχέδιο του τατουάζ, μάλιστα, ήταν δύο χέρια που προσεύχονται μπροστά από ένα σταυρό.

Ο άτυχος άνδρας δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις και πέντε ημέρες μετά, αποφάσισε να κάνει μπάνιο στον κόλπο του Μεξικού. Η πληγή από το τατουάζ, ωστόσο, ήταν πολύ φρέσκια, με αποτέλεσμα να πάθει μόλυνση από ένα σαρκοβόρο βακτήριο που του “έσπασε” το δέρμα και τον οδήγησε τελικά στον θάνατο.

Μια μέρα μετά τη βουτιά του στη θάλασσα, ο 31χρονος ανέβασε πυρετό, είχε κρυάδες και κοκκινίλες γύρω από το σημείο που είχε κάνει το τατουάζ, ενώ την επόμενη η κατάστασή του χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι φουσκάλες στο δέρμα του είχαν πάρει μωβ χρώμα, κάτι που παρατηρείται στις μολύνσεις, ειδικά στους ανθρώπους που πάσχουν από κίρρωση. Τα αντιβιοτικά που του έδωσαν, σκότωσαν το 60% των βακτηριδίων, όμως δυστυχώς η ζημιά είχε γίνει.

Τα ζωτικά του όργανα είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν και μπήκε σε τεχνική υποστήριξη, στην οποία παρέμεινε για δύο εβδομάδες. Οι θεράποντες ιατροί άρχισαν σταδιακά να είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή του, καθώς είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης, και αποφάσισαν να τον αφήσουν να πάει στο σπίτι του.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, όμως, έπαθε ένα νέο σηπτικό σοκ, με αποτέλεσμα τα νεφρά του να «πέσουν» τελείως και να οδηγηθεί εκ νέου για νοσηλεία. Μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης, ο οργανισμός του δεν άντεξε και πέθανε.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: