Πέσαμε απ΄τα σύννεφα – Αυτή είναι η Πραγματική ηλικία της Μελίνας Ασλανίδου

Η ημερομηνία γέννησης της Μελίνας Ασλανίδου θα σας εκπλήξει!Γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αλλά πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών της Πέλλας. Έκτοτε ζει στην Ελλάδα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη βοηθός μικροβιολόγου.Οι Απέναντι, με το οποίο κυκλοφόρησε το άλμπουμ Μικρή Αγάπη το 2002.

Η Σιμέλα Ασλανίδου, που έγινε γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Μελίνα, γεννήθηκε το 1974, από γονείς μετανάστες και μεγάλωσε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Έπειτα η Μελίνα ακολούθησε ατομική καριέρα. Το 2003 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο “Το Πέρασμα”. Ο δεύτερος δίσκος (Παιχνίδι Είναι) κυκλοφόρησε το 2005. Το 2007 κυκλοφόρησε ένα single με τρία κομμάτια, με τίτλο “Ψηλά Τακούνια”. Το 2008 κυκλοφόρησε τη συλλογή “Στο Δρόμο”. Το 2009 κυκλοφορεί το digital single “Άλλη Μια Φορά”. Το 2014 συμμετέχει ως κριτής στο ”The Voice” και παράλληλα κυκλοφορεί και ο δίσκος της ”Μελίνα” από τη Heaven Music που έγινε χρυσό σε πωλήσεις. Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφορεί επίσημα το soundtrack της ταινίας ”Κοινός Παρανομαστής” με την φωνή της Μελίνας. Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφορεί ένα best of από την Feelgood Records με αφορμή τα 15 χρόνια της Μελίνας στη δισκογραφία. Στο δίσκο συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι ”9 μήνες” που είναι soundtrack στη ομότιτλη καθημερινή σειρά του Star. Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα συνεργασίας τους στην ιερά οδό στο πλευρο του Γιάννη Πάριου η Μελίνα και ο Μιχάλης των Stavento αποφάσισαν να συναντηθούν και δισκογραφικά. Ετσι τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε το “Νερό και χώμα”.

Κατά τη ραδιοφωνική του πορεία, το τραγούδι έφτασε στο Νο1 τόσο του ελληνικού όσο του μικτού airplay chart. Ακόμη το “Νερό και χώμα” βραβεύτηκε ως “καλυτερο ντουέτο/συνεργασία της χρονιας” στα μουσικά βραβεία “Mad video music awards 2017″ Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφορεί ο δίσκος της ”Με φωνάζουνε με το μικρό μου” από τη Heaven Music που κατακτά τις χρυσές πωλήσεις. Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκινάει περιορισμένες εμφανίσεις στο Votanikos Plus. Τον Μάιο κυκλοφορεί ένα live album με 13 διαχρονικές επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου που ηχογραφήθηκε στην Πάτρα το 2010.

Είναι, λοιπόν, 42 χρονών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν της φαίνεται!

Πηγή: newsbomb.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: